ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναικοκτονία σοκ στη Λακωνία: Έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια – 15η δολοφονία

Νέα γυναικοκτονία στην Λακωνία έρχεται να μεγαλώσει τη λίστα των γυναικείων θυμάτων στην χώρα μας για το 2021.
Γυναικοκτονία σοκ στη Λακωνία: Έπνιξε την γυναίκα του με τα ίδια του τα χέρια – 15η δολοφονία

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στην χώρα μας με την είδηση δολοφονιών γυναικών από άντρες να έχει γίνει πλέον καθημερινότητα.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΡΤ ένας άντρας 40 χρονών έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του το πρωί της Δευτέρας. Οι δυο τους φέρονται να είχαν έντονο καβγά λίγο πριν γίνει το φονικό με τον 40χρονο άντρα να κόβει το νήμα της ζωής της 36χρονης γυναίκας μητέρας 2 παιδιών τα οποία μάλιστα βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα του σκηνικού!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας Αλβανικής καταγωγής αφού έπνιξε τη γυναίκα του, κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και παραδόθηκε.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου βρήκε την γυναίκα αναίσθητη. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όμως ήταν πλέον αργά για την άτυχη γυναίκα καθώς εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Αυτή είναι η 15η γυναικοκτονία στην Ελλάδα μέσα στο έτος 2021 το οποίο λίγες μόνο μέρες πριν μας αποχαιρετήσει, συνεχίζει να βάφει με κόκκινο αίμα γυναικών το ιστορικό του. Λίγες μέρες μόνο πριν, στις 29 Νοεμβρίου είχαμε ένα νέο περιστατικό γυναικοκτονίας στη Θεσσσαλονίκη, όπου 49χρονος άντρας μαχαίρωσε και σκότωσε τη  γυναίκα του.

Γυναικοκτονία: Οι 15 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα το 2021 οι οποίες συγκλόνισαν την χώρα 

Τη φετινή χρονιά είχαμε έξαρση των δολοφονιών γυναικών από άντρες με τη σημερινή 15η γυναικοκτονία να έρχεται να συμπληρώσει μία μακροσκελή μαύρη λίστα εγκλημάτων για το 2021.

  1. 17 Ιανουαρίου: Η 54χρονη Βασιλική δολοφονείται από τον 48χρονο Νορβηγό σύντροφό της με 14 μαχαιριές στα Χανιά.
  2. Απρίλιος: Στη Μακρυνίτσα, η 28χρονηΚωνσταντίνα Τσάπα θα δολοφονηθεί μαζί με τον αδερφό της από τον εν διαστάσει σύζυγό της τον οποίο μόλις είχε αφήσει μετά από χρόνια κακοποίησης
  3. 11 Μαίου: Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Η δολοφονία της Καρολάιν από τον άντρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο οποίος στη συνέχεια έπαιξε θέατρο ότι μπήκαν ληστές στο σπίτι συγκλόνισε τη χώρα και απασχολεί μέχρι και σήμερα.
  4. Ιούνιος: Στην Αγία Βαρβάρα 64χρονη θα πυροβοληθεί εξ επαφής από τον 75χρονο πρώην σύζυγό της
  5.  16 Ιουλίου: Στη Φολέγανδρο η 26χρονη Γαρυφαλλιά θα δολοφονηθεί από τον 30χρονο σύντροφό της στις διακοπές τους. Ο 30χρονος της χτύπησε και στη συνέχεια την έριξε ζωντανή στη θάλασσα όπου και κατέληξε.
  6.  3 Αυγούστου: Στη Σωτηρίτσα Λάρισας 54χρονος θα πυροβολήσει τη 43χρονη γυναίκα του την ώρα που αυτή δούλευε σε ταβέρνα που άνηκε στον αδερφό της.
  7. Αύγουστος: Τον ίδιο μήνα 40χρονος θα μαχαιρώσει επανειλημμένα τη 31χρονη σύζυγό τους στη Δάφνη.
  8. 8 Αύγουστος: Επίσης τον Αύγουστο η 47χρονη Σταυρούλα δολοφονείται από 49χρονο ο οποίος εισέβαλλε στην επιχείρησή της την πυροβόλησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Όπως έγινε γνωστό η ίδια τον είχε απορρίψει.
  9. 23 Αυγούστου: Στη Θεσσαλονίκη 55χρονη θα δολοφονηθεί από τον 48χρονο σύντροφό της ο οποίος την μαχαίρωσε. Η ίδια φέρεται να ήθελε να τον αφήσει λόγω των εξαρτήσεών του και λίγο πριν το φονικό ακούστηκε να λέει «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις».
  10. Η 42χρονη Ρουμάνα Μόνικα Γκιους, μητέρα τριών παιδιών είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Φεβρουάριο. Το πτώμα της βρέθηκε τσιμεντωμένο στην αυλή του σπιτιού της τον Σεπτέμβριο. Είχε δολοφονηθεί από τον Ρουμάνο σύντροφο της ο οποίος στη συνέχεια διέφυγε στο εξωτερικό. Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η εκπομπή Φως στο Τούνελ.
  11. 22 Σεπτεμβρίου: Στη Ρόδο, η 32χρονη εκπαιδευτικός Δώρα, θα πυροβοληθεί με κηνυγετική καραμπίνα από τον σύντροφό της τον οποίο είχε χωρίσει λόγω της παθολογικής του ζήλειας.
  12. Οκτώβριος: Στην Αργολίδα 78χρονος στραγγαλίζει την 75χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Η γυναίκα έπασχε από αλτσχάιμερ και ο ίδιος είχε αφήσει σημείωμα για τους λόγους της δολοφονίας.
  13. 27 Οκτωβρίου: Στην Ιεράπετρα, 47χρονη γυναίκα μητέρα 4 παιδιών πέφτει νεκρή από 8 μαιχαιριές του του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος την κηνύγησε και την εντόπισε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.
  14. 29 Νοεμβρίου: Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, 59χρονος μαχαιρώνει τη γυναίκα του και στη συνέχεια παραδίνεται.
  15. 5 Δεκεμβρίου: Νέα γυναικοκτονία στην Λακωνία 40χρονος πνίγει την 36χρονη γυναίκα του

 

 

Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Ψυχοσάββατο: Μια γέφυρα ελέους και αγάπης μεταξύ ζώντων και κεκοιμημένων

Εκατομμύρια τιμητικά στεφάνια και κοσμικές εκδηλώσεις μνήμης δεν μπορούν να προσφέρουν ούτε ένα ψίχουλο από αυτό που προσφέρει ένα και μόνο Ψυχοσάββατο

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Τραγικό σόου με ψεκασμό των τρακτέρ που πήγαιναν Σύνταγμα την ώρα που η ευλογιά έχει «θερίσει» όλη τη χώρα!

Όλα για τη «βιτρίνα» - Κλιμάκια απολύμαναν τα τρακτέρ των Αγροτών πριν καταφθάσουν στην Αθήνα - Έχει... πρόβατα η πλατεία Συντάγματος;

Κοινωνία
Κοινωνία: Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

Επίθεση Καρυστιανού σε Μητσοτάκη για την επίσκεψη στην Τουρκία: «Δεν μπορείς να βαφτίζεις μια εθνική διπλωματική ήττα ως ‘’θερμή υποδοχή’’»

«Η Ελλάδα χρειάζεται ηγεσία που δεν φοβάται - Ο διάλογος χωρίς σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, γίνεται άλλοθι στις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν»

Κοινωνία
Κοινωνία: ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

ΕΣΗΕΑ: Πώς μοιράστηκαν οι έδρες στο νέο ΔΣ

Πρώτος σε δύναμη αναδείχθηκε ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» με 968 ψήφους και τέσσερις έδρες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία