ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυφάδα: Ιδιοκτήτης καταστήματος προσφέρθηκε να βοηθήσει 31χρονη να ξεπαρκάρει και τη βίασε

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας.
Γλυφάδα: Ιδιοκτήτης καταστήματος προσφέρθηκε να βοηθήσει 31χρονη να ξεπαρκάρει και τη βίασε

Με την κατηγορία του βιασμού συνελήφθη 56χρονος στην Γλυφάδα, μετά την καταγγελία γυναίκας στο Τ.Α. Γλυφάδας καθώς όπως υποστήριξε η γυναίκα στην καταθεσή της, ο άνδρας προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από κατάστημα του.

Σύμφωνα με την γυναίκα, αφού ήπιαν δύο – τρία ποτά, περί τις 03:00 το ξημέρωμα κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία.

Ο άνδρας, αφού την πήγε στο εσωτερικό του μαγαζιού, η γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασε.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας ενώ κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης πήγε να δικαιολογήσει τη ντροπιαστική συμπεριφορά του στην κυρία που του είπε «πεινάω» και τα έκανε χειρότερα – «Την έφερε ο επίσκοπος»

ΣΟΚ δίχως τέλος! Ανήλικοι παίζουν ξύλο με μαχαίρια στην Αργυρούπολη! Συμπλοκές ανηλίκων και στο Γουδί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυφάδα: Ιδιοκτήτης καταστήματος προσφέρθηκε να βοηθήσει 31χρονη να ξεπαρκάρει και τη βίασε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.