ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε η ψυχολόγος της Καρολάιν το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να μιλήσει στις Αρχές για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της.

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε η ψυχολόγος της Καρολάιν το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να μιλήσει στις Αρχές για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της.

Γλυκά Νερά: Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, η γυναίκα που δήλωνε ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε πριν σχεδόν ένα μήνα.

Ο χαμός που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες, για την ιδιότητα της και αν έχει άδεια για να ασκεί το επάγγελμα αυτό, οδήγησε στις κινήσεις της αστυνομίας.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου οδηγήθηκε, λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί, στο τμήμα περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής σε μια νέα εξέλιξη για την υπόθεση της άγριες δολοφονίας στα Γλυκά Νερά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα που οδηγήθηκε η φερόμενη ψυχολόγος, ήταν αυτό που είχε αναλάβει και την υπόθεση του ψευτογιατρού, που και αυτό είχε συγκλονίσει.

Για τη συγκεκριμένη γυναίκα, η πρόεδρος Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα, ανέφερε: «Δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος».

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής
Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Αφοπλιστικές δηλώσεις μετά την τρίτη σύλληψη του σε λέσχη

Από το επόμενο Σάββατο επιστρέφει η μουσική στην εστίαση;

Κορονοϊός: Τέλος τα δωρεάν self test από τις 19 Ιουνίου!

Exit mobile version