ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γονείς λοχία Κούκλατζη:«Μετράμε μία μία τις ημέρες» (vid)

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ενός εκ των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, μίλησαν στον Αντώνη Σρόϊτερ και την εκπομπή Αυτοψία εκφράζοντας τις αγωνίες τους για τους δύο στρατιωτικούς. «Μετράμε μία μία τις ημέρες, κάθε ημέρα είναι ένας αιώνας. Να οπλιστούμε με ψυχραιμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα...

Συντάκτης: Σία Ανδρικάκη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι γονείς του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, ενός εκ των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης, μίλησαν στον Αντώνη Σρόϊτερ και την εκπομπή Αυτοψία εκφράζοντας τις αγωνίες τους για τους δύο στρατιωτικούς.

«Μετράμε μία μία τις ημέρες, κάθε ημέρα είναι ένας αιώνας. Να οπλιστούμε με ψυχραιμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά. Να μας βλέπει δυνατούς να του δώσουμε δύναμη αυτός είναι ο σκοπός μας» ανέφερε ο πατέρας του λοχία ενώ η μητέρα του φανερά συγκινημένη πρόσθεσε:

«Η αγωνία είναι ανείπωτη. Προσπαθώ να προσεύχομαι όσο μπορώ και να παρακαλάω το Θεό να γυρίσουν γρήγορα τα παιδιά πίσω. Και ο Δημήτρης και ο Άγγελος και οι δύο μάνες υποφέρουμε και πονάμε. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας. Για μένα το σπίτι μου είναι σκοτεινό αυτή τη στιγμή γιατί μου λείπει ο Δημήτρης, θέλω να γυρίσει και ο Άγγελος και τα δύο παιδιά. Θέλω να γυρίσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν. Να με πάρουν και να μου πουν τα παιδιά φεύγουν από εκεί. Αυτή είναι η αγωνία μου».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version