ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη βάζει στο κάδρο και ΠΑΣΟΚ – Βελόπουλο – ΝΙΚΗ

Μην... εκπλαγείτε αν τις επόμενες μέρες ξεσπάσουν «σκάνδαλα».
H σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη βάζει στο κάδρο και ΠΑΣΟΚ – Βελόπουλο – ΝΙΚΗ

Μπορεί να έβαλε τέλος ο Γιάννης Μώραλης στα σενάρια για την πιθανή υποψηφιότητά του ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν… υπήρξε καπνός στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ούτως ή άλλως υπάρχει ακόμα χρόνος για τις απαραίτητες ζυμώσεις, όπως χρόνος υπάρχει, θεωρούν και στην κυβέρνηση, για να εντείνουν τους όποιους κυβερνητικούς χειρισμούς, με φόντο τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε γίνουν αυτές.

Δεν έχει το μομέντουμ η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην παρούσα φάση, όμως σώζεται για την ώρα από την ανυπαρξία των ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και ο στόχος είναι ένα ποσοστό στις επόμενες βουλευτικές εκλογές από 30% έως 32%.

Ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Μητσοτάκη στις επόμενες εκλογές; Δημοσκόποι και αναλυτές έχουν τονίσει στο Μαξίμου πως η Ν.Δ. κινδυνεύει περισσότερο στην παρούσα φάση από τα κόμματα του λεγόμενου πατριωτικού χώρου, με την Ελληνική Λύση και τη ΝΙΚΗ να καταγράφουν τη μεγαλύτερη δυναμική, στα οποία δύο αυτά κόμματα βρίσκουν καταφύγιο οι πικραμένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι και ενώ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν και θα… έχουν τα δικά τους, ο φερόμενος σχεδιασμός του Μαξίμου είναι να εκτεθούν πρόσωπα και καταστάσεις στον πατριωτικό χώρο.

Μην… εκπλαγείτε αν τις επόμενες μέρες ξεσπάσουν «σκάνδαλα» που θα αφορούν στον Κυριάκο Βελόπουλο. Δεν θα είναι… ένα – δύο, μαθαίνουμε, όμως όλα θα έχουν στόχο να γίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος βορά στο κυβερνητικό σύστημα. Να βγει στα… μανταλάκια.

Επόμενος… στόχος η ΝΙΚΉ, με κυβερνητικούς μηχανισμούς να ψάχνουν «σκάνδαλα» ώστε να σκιάσουν τη ΝΙΚΗ και το κόμμα να μην καρπωθεί τη δυναμική από τον πατριωτικό χώρο.

Δύο λέγεται πως θα είναι τα αφηγήματα και τα «σκάνδαλα» που θα αφορούν στη ΝΙΚΗ, ώστε οι κυβερνητικοί μηχανισμοί να σηκώσουν λάσπη στον ανεμιστήρα.

Την ίδια ώρα βέβαια, είναι γεγονός πως τόσο εντός της Ελληνικής Λύσης όσο και εντός της ΝΙΚΗΣ, έχουν εισχωρήσει κυβερνητικοί Δούρειοι Ίπποι ώστε να δημιουργηθούν αναταράξεις. Βοά η Βόρεια Ελλάδα σχετικά.

Το Sportime συνεχίσει και παρακολουθεί το ρεπορτάζ.

 

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «H σύγκρουση Μαρινάκη – Μητσοτάκη βάζει στο κάδρο και ΠΑΣΟΚ – Βελόπουλο – ΝΙΚΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.