ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γιορτή του Αγίου Παντελεήμονα στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας

Πλησιάζει η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα όπου πραγματοποιείται στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας!

Πλησιάζει η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα όπου πραγματοποιείται στο ιστορικό νησί της Σπιναλόγκας! Ανυπομονούσα να έρθει αυτή η στιγμή ξανά
Συντάκτης: Αλέξανδρος Ορφανίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Γιορτή Αγίου Παντελεήμονα: Ανυπομονούσα να έρθει αυτή η στιγμή ξανά, από την τελευταία φορά που εργαζόμουν εδώ προ πενταετίας και μετά τα φοβερά γεγονότα του κορονοϊού.

Της περίοδο όπου μας αντιμετώπιζαν κατά αντίστοιχο τρόπο ως λεπρούς, όσους από εμάς αρνιόμασταν τον παραλογισμό των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων και του ανεξέλεγκτου φόβου που διασπείρανε με τους γνωστούς αποκλεισμούς σε εργασίες, χώρους εστίασης, άσκησης, εκκλησίες! Κ.ο.κ.

Επειδή είμαι “κουζουλος” όπως λένε εδώ στην Κρήτη και δεν ξεχνώ, είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου κατά την διάρκεια των απαγορεύσεων με την <επιδημία> όπου είχαμε βγεί σε αναστολή οι γυμναστές και οι υγειονομικοί, πώς θα έρθω στην ΣΠΙΝΑΛΌΓΚΑ, και θα ανοίξω Γυμναστήριο!

Ε το λοιπόν, μπορεί να μην πήγα μέσα στην ιστορική νησίδα, τόπος όπου ασκήτεψε ο Άγιος Νικηφόρος ο Λεπρός & όπου εμαζευανε όλους τους λεπρούς, ωστόσο πήγα κάπου παραδίπλα σε γυμναστήριο στην Ελούντα, 20 βήματα από το εκκλησάκι της Τιμίας Ζώνης!

Νομίζω πώς μπορούμε να πούμε πώς τήρησα την υπόσχεση μου!

Μην αφήνετε τις καταστάσεις, να επηρεάσουν τα θέλω σας ειδικά όταν είναι είς βάρος και με κίνδυνο της υγείας σας και της ελευθερίας σας!

Έχετε πίστη στον Θεό, έχετε του εμπιστοσύνη και όλα με την Αγία υπομονή ως δρόμοι θα ανοίγονται μπροστά σας!

Λοιπόν θα σας παρακαλέσω σε όσους έχουν λίγο φιλότιμο μέσα τους να μην στηρίξουν με την ψήφο τους ξανά άλλη φορά ανθρώπους που ξεπούλησαν την ιστορία της χώρας μας, εψηφίσανε νόμους αντίθετους στον ίδιο τον Θεό και την φύση με ότι αυτό σημαίνει για το αντίκτυπο στην κοινωνία, ενεργούν ως υποτελείς σε ξένες και αντίθετες προς την παράδοσή μας δυνάμεις χωρίς να προασπίζονται την εθνική, πολιτισμική και οικονομική κυριαρχία μας, χωρίς δικαιοσύνη και μόνο υπεξαιρέσεις & άσυλα, υποσκάπτουν την νοημοσύνη μας, αυτό-αναιρούν τις υποσχέσεις τους, παίζουν με την Εθνική άμυνα της χώρας μας και τέλος καταργούν την ίδια την λογική με εγκλεισμους άνευ ουσίας, πειραματικά σκευάσματα σε υποχρεωτική βάση χωρίς να ζητάνε ένα συγνώμη, χωρίς να αναλαμβάνουν ουδεμία ευθύνη για τις πράξεις τους. Φθάνει πια, πότε θα πούμε επιτέλους σαν χώρα ως εδώ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ακόμη ακόμη ένα άτομο μόνο για την τιμή των όπλων και την συνείδηση του είναι κέρδος για την δική του αξιοπρέπεια πρωτίστως & δευτερεύοντος ώστε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα τόσο στους κυβερνώντες όσο και στην κάθε λογής ευρωπαϊκή και παγκόσμια δύναμη που θεωρεί ότι μπορεί να μας έχει του χεριού της και να μας περνάει αυτά που θέλει και είναι αντίθετα στην ιστορική, πολιτισμική, πνευματική ακόμη ακόμη παράδοση μας!

Ε Λ Λ Η Ν Α Θ Υ Μ Η Σ Ο Υ !

 

 

Exit mobile version