ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει ανατροπές σε συντάξεις και επιδόματα – Τι θα γίνει με τις πληρωμές Μαρτίου

Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες πληρωμών για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2023, ανά Ταμείο.

Η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί την τρίτη αργία του 2023 και φέρνει νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία την πληρωμή των κύριων και συντάξεων,
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Καθαρά Δευτέρα αποτελεί την τρίτη αργία του 2023 και φέρνει νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία την πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων του Μαρτίου, αλλά και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Αρχικά, από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου έως τις 24 Φεβρουαρίου εκτιμάται ότι θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Μαρτίου στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα:

-Οι συνταξιούχοι των ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ΔΕΗ θα πληρωθούν την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα Τρίτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, εφόσον το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1,3,5,7,9, θα πληρωθούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Η κατάθεση θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

-Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, των τραπεζών, του ΟΤΕ και του Δημοσίου, που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0,2,4,6,8, θα πληρωθούν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, με την καταβολή να γίνεται το απόγευμα της Πέμπτης.

Από ‘κει και πέρα, από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου αναμένεται να πιστωθούν τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους και η διαδικασία πληρωμών εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023. Αναλυτικά θα πληρωθούν:

Η Καθαρά Δευτέρα φέρνει ανατροπές σε συντάξεις και επιδόματα – Τι θα γίνει με τις πληρωμές Μαρτίου






Exit mobile version