ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει για 250ή φορά μέτρα για τη βία! Υπάρχει εμπιστοσύνη;

Η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει λέει τα μέτρα κατά της βίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο! Υπάρχει ουδείς που να έχει εμπιστοσύνη;

Η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει λέει τα μέτρα κατά της βίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο! Υπάρχει ουδείς που να έχει εμπιστοσύνη;
Η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει για 250η φορά μέτρα για τη βία! Υπάρχει εμπιστοσύνη;
Συντάκτης: Γιάννης Χωριανόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κυβέρνηση λέει ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέτρα κατά της βίας. Μπορεί να είναι και μια από τις προτάσεις που έχουν γραφτεί περισσότερο στον Ελληνικό Τύπο. Κυβέρνηση και μέτρα κατά της βίας. Πρέπει να είναι η 250ή φορά, μπορεί και η 2.500ή φορά που γίνεται κάτι τέτοιο. Να βγαίνει δηλαδή η Κυβέρνηση, η εκάστοτε Κυβέρνηση και να λέει πως θα αντιμετωπίσει, θα πατάξει τη βία.

Πόσο βαρύγδουπες λέξεις, σε ένα πρόβλημα που δεν έχει αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα ούτε κατά διάνοια. Η κοινωνία η ίδια δεν μπορεί να το δει κατάματα.

Αλήθεια, ποιος μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε όσα θα ακούσει; Πόσες φορές δεν έχουν βγει Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, πολιτικοί και λένε πως θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του χουλιγκανισμού στην Ελλάδα. Δεκάδες. Και το αποτέλεσμα είναι μηδέν εις το πηλίκον.

Τα αποτελέσματα τα βλέπει ο καθένας κάθε μέρα, με γεγονότα δυσάρεστα και σοκαριστικά όπως αυτό που έγινε στο Ρέντη.

Αν η λύση είναι λουκέτο παντού, ας γίνει. Αλλά αλήθεια, τώρα που συνελήφθη ο 18χρονος, το ζήτημα είναι αν θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα;

Κυβέρνηση και ανακοινώσεις

Πρώτα απ’ όλα η Ιστορία έχει διδάξει πως σε κάθε σοβαρό κράτος, τόσο μεγάλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται τόσο γρήγορα. Το περιστατικό έγινε την Πέμπτη (7/12) και μέσα σε 5 ημέρες, βρήκαν άμεση λύση σε ένα ζήτημα που ταλανίζει την Ελλάδα, δεκαετίες; Η απάντηση είναι προφανής. Επειδή σχεδόν όλα και πολύ περισσότερο στην πολιτική, το θέμα είναι το φαίνεσθαι και τίποτα άλλο, θα βγει πάλι προς τα έξω, πως η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει λύσεις.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ότι και να κάνει, φαντάζει λάθος. Πρώτα απ΄όλα δεν το έχουν επεξεργαστεί σωστά. Δεν μπορεί να γίνει αυτό σε 5 ημέρες. Να βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα, να προταθούν λύσεις, να μην περάσουν, να γίνει σοβαρή συζήτηση. Αυτό απαιτεί χρόνο και σχεδιασμό. Όχι ανακοινώσεις για 2.500η φορά.

Η Κυβέρνηση ότι και να κάνει τώρα φαντάζει λάθος. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Να σταματήσει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, να μην υπάρχουν οπαδοί. Όλα στα μάτια κάποιων φαντάζουν λάθος, ότι και να γίνει θα υποστηρίζουν κάποιοι πως γίνονται για να ευνοηθούν άλλοι.

Το ζήτημα είναι να υπάρξει δραστική λύση. Ποινές σοβαρές, αντιμετώπιση από τη βάση του προβλήματος και όχι στην επιφάνεια του. Όλα τα υπόλοιπα είναι για εντυπωσιασμό και τίποτα άλλο.

 

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

 

 

 

 

Exit mobile version