ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τοποθετήσεις της ΝΙΚΗΣ και του Ανδρέα Βορύλλα για την λαθρεμπορία καυσίμων – Τα δύο απλά μέτρα

Πώς λύνεται σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

Οι τοποθετήσεις της ΝΙΚΗΣ και του Ανδρέα Βορύλλα για την λαθρεμπορία καυσίμων - Τα δύο απλά μέτρα
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Βορύλλα προς τον Γιώργο Πιτσιλή, επικεφαλής της ΑΔΑΕ, για τις προτάσεις της ΝΙΚΗΣ για την λαθρεμπορία καυσίμων.

Ερώτηση στον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Γιώργο Πιτσιλή, έκανε ο βουλευτής του Β2 Τομέα Αθήνας της ΝΙΚΗΣ, Ανδρέας Βορύλλας, αναφορικά με τα προτεινόμενα μέτρα για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καυσίμων.

Ο Ανδρέας Βορύλλας διερωτήθηκε γιατί δεν επεκτείνεται το σύστημα εισροών – εκροών στα διυλιστήρια και σε εταιρείες εμπορίας καυσίμων.

«Δεδομένου ότι η πλειοψηφία πληρώνει με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες στα πρατήρια, γιατί δεν συσχετίζετε τις ημερήσιες εισπράξεις των πρατηρίων με τις εκροές καυσίμων» υπογράμμισε ο Ανδρέας Βορύλλας.

«Προφανώς και δεν είναι δυνατόν ένα πρατήριο να έχει ημερήσιες εισπράξεις από κάρτες για παράδειγμα 20.000 ευρώ και οι εκροές να είναι 1000 λίτρα καυσίμων», τόνισε.

«Με δύο απλούς τρόπους θα έχετε εντοπίσει μεγάλο ποσοστό του λαθρεμπορίου καυσίμων», συμπλήρωσε.

Ο Ανδρέας Βορύλλας ζήτησε επίσης, μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων στη Βουλή, τον αυστηρό έλεγχο των πρατηρίων που πουλάνε φθηνότερα ή σε ίδιες τιμές με τα διυλιστήρια καθώς και των διαλυτών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη νόθευση καυσίμων.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Βορύλλας: Τα κόκκινα δάνεια να διακανονίζονται εντός των τραπεζών με κούρεμα ή και οριστική διαγραφή

Η απόφαση του ΣτΕ που τινάζει στον αέρα το φορολογικό νομοσχέδιο – Δεν το ήξεραν στην κυβέρνηση;

Exit mobile version