ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (vid+pics)

Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο.
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (vid+pics)

Το σημείο γνωστό, το Πάρκο Ελευθερίας στο οποίο οι υγειονομικοί υπάλληλοι διαδήλωσαν και αυτό το Σάββατο (20/11) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον Covid-19.

Το αίτημα τους είναι απλό, να επιλέγει ο καθένας ατομικά για το αν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και όχι αυτό να επιβάλλεται με σκληρά μέτρα και με αναστολή εργασίας.

Μάλιστα μετά τη συνάντηση στο Πάρκο Ελευθερίας οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν και δυναμική πορεία προς το Σύνταγμα.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει αφήσει περίπου 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή λόγω του ότι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Όλα αυτά την ώρα μάλιστα που η πανδημία έχει ξεφύγει στη χώρα με τα κρούσματα να είναι σταθερά πολύ υψηλά και τις ΜΕΘ γεμάτες.

Το σύστημα υγείας της χώρας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Οι υγειονομικοί, όπως αναφέρουν και στη σχετική τους ανακοίνωση, διαδηλώνουν κατά:

  • της υποχρεωτικότητας
  • του green pass
  • των διαχωρισμών
  • των αναστολών
  • της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της δημόσιας υγείας

Στην συγκέντρωση πραγματοποιήθηκαν και ομιλίες μεταξύ των οποίων αυτή του αναπληρωτή καθηγητή Βιοχημείας, Κωνσταντίνου Πουλά και της καθηγήτριας παιδιατρικής, Βασιλικής Γέμου.

Υγειονομικοί: Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο

Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία προς την Βουλή. Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα. Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα. Συνεχίζουν τον αγώνα τους για δικαίωση οι υγειονομικοί υπάλληλοι οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ένα ακόμη Σάββατο. Έγινε και πορεία στο Σύνταγμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Συγκέντρωση και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.