ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΣΚΑΪ – Πότε θα γίνει

Στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Φάληρο οι Υγειονομικοί καλούν τον κόσμο να φωνάξει για τις κατάπτυστες κυβερνητικές αποφάσεις και τα συστημικά ΜΜΕ

Συντάκτης: Λευτέρης Παυλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Υγειονομικοί: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και όλα τα υπόλοιπα σοβαρά ζητήματα της εποχής μας, θα είναι το κύριο ζήτημα της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Νέο Φάληρο.

Ο κορονοϊός δεν εξασθενεί, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να κρατάει δέσμιο το σύστημα υγείας, φυλακίζοντας δεκάδες εργαζομένους σε μια αναστολή που το μόνο που κάνει είναι να διογκώνει το πρόβλημα.

Αντί να επιτρέψουν στον κόσμο να βοηθήσει, περιθωριοποιούν την αντίθετη άποψη και τη φιμώνουν. Την ίδια ώρα, τα συστημικά ΜΜΕ παρουσιάζουν κάτι εντελώς αντίθετο από την πραγματικότητα.

Την Πέμπτη (30/12), στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Φάληρο στις 10:00 π.μ, οι Υγειονομικοί καλούν τον κόσμο να ενώσει τη φωνή του και να φωνάξει κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου και των αποφάσεων της κυβέρνησης.

Λίγα 24ωρα μετά το μαύρο ρεκόρ των 21 χιλιάδων κρουσμάτων, το ΟΧΙ πρέπει να ακουστεί στα παρακάτω:

Αντίθετα, οι Υγειονομικοί λένε ΝΑΙ:

Τι ανέφεραν πριν από μερικές ημέρες οι Υγειονομικοί

Μέσω του δελτίου Τύπου που ετοίμασαν πριν από τρεις ημέρες, οι -υπό αναστολή- εργαζόμενοι στον κάδο της υγείας, σχολίασαν τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα

«…Ο κύριος Τσιόδρας φέρεται να διαπίστωσε και έσπευσε να ανακοινώσει στον επιστημονικό κόσμο και στο πανελλήνιο ότι εν ολίγοις οι άνθρωποι πεθαίνουν, όταν ένα σύστημα υγείας υποβαθμίζεται και απαξιώνεται.

Κρίμα που ο κύριος Τσιόδρας δεν προέβη σε αυτήν τη διαπίστωση την εποχή που ήταν εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας και φρόντιζε για την καθημερινή μας ενημέρωση. Τότε που βάφτιζε ως κρούσματα τους ασυμπτωματικούς και κατέγραφε σωρηδόν θανάτους από κορονοϊό παραβλέποντας επί τούτου τις συννοσηρότητες.

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν αναφορικά με τον τραγικό αυτόν πλην τόσο εύλογο συσχετισμό, δεν είναι δα και τίποτα καινούριο, ούτε προκαλεί καμία ιδιαίτερη εντύπωση.

Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ενώ κατά τα άλλα ασπάζεται το κυβερνητικό αφήγημα περί διαχείρισης της πανδημίας κατά γράμμα, τώρα δείχνει να πέφτει από τα σύννεφα!…

…Όχι. Δεν θα μπούμε στον πειρασμό να συμμετέχουμε στο χορό αυτής της άθλιας αντιπαράθεσης».

Exit mobile version