ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση στην Ευελπίδων – Δικαστήριο σε υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας για διαδήλωση έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

Απίστευτο! Υγειονομικοί σε αναστολή δικάζονται έπειτα από ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το σπίτι του Πρωθυπουργού!
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση στην Ευελπίδων – Δικαστήριο σε υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας για διαδήλωση έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού

Υγειονομικοί: Πέρασαν περίπου δέκα μέρας από τότε που ο Θάνος Πλεύρης «καταδίκασε» τους υγειονομικούς έξω από το σπίτι του, με τα 8 άτομα που συνελήφθησαν, να αντιμετωπίζονται ως «κίνδυνος» για τη Δημοκρατία!

Αυτή τη φορά τους πήγαν στη ΓΑΔΑ επειδή ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στο σπίτι του Μητσοτάκη! Οι ίδιοι αναφέρουν αναλυτικά όλα όσα… τραγελαφικά συνέβησαν μετά την ειρηνική συγκέντρωσή τους, με την απολογία των συλληφθέντων να γίνεται σήμερα Παρασκευή (8/7) στις 12:00 στο κτήριο 16 της Ευελπίδων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Μία μισάωρη επίσκεψη έξω από την οικία του πρωθυπουργού το απόγευμα της Πέμπτης 7/7, στάθηκε ικανή αφορμή ώστε να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ, στο τμήμα προστασίας κράτους και δημοκρατικού πολιτεύματος, περί τους 40 συναδέλφους υγειονομικούς, μέλη του δικτύου των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας από 30 νοσοκομεία και ΕΚΑΒ Αθήνας και μέλη του σωματείου των υγειονομικών υπέρ δημοκρατίας και ελευθερίας (ΣΥΔΕ).

Οι υγειονομικοί για άλλη μια φορά, στο διάστημα των δέκα μηνών που τελούν σε αναστολή επειδή είχαν το σθένος να αντιταχθούν στον ολοκληρωτισμό που επιβάλλεται με εργαλείο την ιατρική, θέλησαν με αυτή την ακτιβιστική δράση, απολύτως ειρηνικά να επιστήσουν την προσοχή στους πολίτες, ότι το «επιτελείο» του κυρίου Μητσοτάκη εργάζεται μεθοδικά μεταξύ άλλων επάνω στο σχέδιο της πλήρους διάλυσης και της καθολικής ιδιωτικοποίησης των νοσοκομείων μας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προβαίνει σε συλλήψεις για παρακώλυση κυκλοφορίας και για απείθεια κατά της αρχής. Και οι δύο κατηγορίες είναι ανυπόστατες. Οι υγειονομικοί που διαμαρτύρονται εδώ και δέκα μήνες έχοντας στο δυναμικό τους αμέτρητες πορείες και παραστάσεις διαμαρτυρίας, δεν έχουν κλείσει ποτέ δρόμους χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές.

Οι απειλές της αστυνομίας για συλλήψεις έξω από την οικία του πρωθυπουργού, απαντήθηκαν από τους υγειονομικούς με καθιστική διαμαρτυρία στις παρυφές του οδοστρώματος, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στα πολυάριθμα βίντεο που κυκλοφορούν ήδη στο διαδίκτυο.

Για το θέμα της απείθειας περιμένουμε διευκρινίσεις από την αστυνομία, εφόσον οι υγειονομικοί μετά τη λήξη της ειρηνικής συγκέντρωσης, το μόνο που έκαναν ήταν να επιβιβαστούν σε πούλμαν για την επιστροφή τους, το οποίο πούλμαν όμως ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό του, αλλά αφού συνοδεύτηκε για ένα τμήμα της πορείας του από αστυνομικές δυνάμεις, ακινητοποιήθηκε τελικά μπροστά από την αστυνομική διεύθυνση Αττικής… Στάση ΓΑΔΑ.

Εναντίον των συναδέλφων κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Η μαζική απαγωγή και οι αυθαίρετες συλλήψεις πολιτών που αντιστέκονται με όλα τα νόμιμα μέσα εναντίον της κρατικής ασυδοσίας και της ωμής καταστολής, πόσο μάλλον όταν αφορούν στην αφρόκρεμα του επαγγελματικού κόσμου- τους υγειονομικούς, σε μία προεκλογική περίοδο, καθόλου δεν ευνοούν την εικόνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει τραγικό λάθος αν θεωρεί ότι με τέτοιες πρακτικές που παραπέμπουν ευθέως σε κράτος μαφιόζων, μπορεί να κάμψει το ηθικό ανθρώπων που έχουν ταχθεί πλέον υπέρ της αέναης αντίστασης, όχι επειδή αυτή η κατάπτυστη κυβέρνηση τους τα έχει στερήσει ήδη όλα και δεν έχουν κάτι να χάσουν, αλλά επειδή διαχρονικά υπήρχαν και πάντοτε θα βρίσκονται άνθρωποι μιας κοπής που δεν την κατανοεί το σύστημα, οι οποίοι θα πολεμούν την αδικία μέχρις εσχάτων.

Αναμένουμε άμεσα τη σαφή τοποθέτηση όλων των κομματικών ηγεσιών επί της ενέργειας του τρομο-κράτους Μητσοτάκη εναντίον των συναδέλφων υγειονομικών και την καταδίκη της ενέργειας αυτής χωρίς περιστροφές».

 

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης