ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες ντροπής σε υπηρεσίες εκπαίδευσης – Σε απεργία οι υπάλληλοι

Ντροπιαστικές εικόνες έρχονται στο φως από το κτίριο που στεγάζονται πολύ σημαντικές υπηρεσίες εκπαίδευσης του υπουργείου παιδείας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Α Αθήνας, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α Αθήνας, το ΚΕΣΥ Α Αθήνας αλλά και το ΠΕΚΕΣ Α’ Αθήνα. Η σύμβαση με το συνεργείο καθαρισμού έχει λήξει απο τις 31/1/2020 και μέχρι τώρα...
Εικόνες ντροπής σε υπηρεσίες εκπαίδευσης – Σε απεργία οι υπάλληλοι

Ντροπιαστικές εικόνες έρχονται στο φως από το κτίριο που στεγάζονται πολύ σημαντικές υπηρεσίες εκπαίδευσης του υπουργείου παιδείας και συγκεκριμένα η Διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Α Αθήνας, η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Α Αθήνας, το ΚΕΣΥ Α Αθήνας αλλά και το ΠΕΚΕΣ Α’ Αθήνα.

Η σύμβαση με το συνεργείο καθαρισμού έχει λήξει απο τις 31/1/2020 και μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί λύση στο θέμα της καθαριότητας του κτιρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου: Γιατί στα παιδιά;

Το κτίριο επισκέπτονται καθημερινά, πέρα από τους εργαζόμενους, εκατοντάδες άτομα (εκπαιδευτικοί, γονείς , μαθητές, πολίτες κλπ.) με αποτέλεσμα το πρόβλημα να γίνεται μέρα με τη μέρα μεγαλύτερο. Στις ίδιες δε εγκαταστάσεις γίνονται εβδομαδιαία σεμινάρια με συμμετοχή δεκάδων εκπαιδευτικών ενώ καθημερινά 40-50 παιδιά με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες προσέρχονται για να αξιολογηθούν από το ΚΕΣΥ.

Οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως είναι ενδεικτικές της κατάστασης. Οι υπάλληλοι των συγκεκριμένων υπηρεσιών πραγματοποίησαν απεργία χθες Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020 ζητώντας προφανώς την άμεση λύση προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν της υπηρεσίες τους χωρίς να κινδυνεύει η υγεία αυτών αλλά και των συμπολιτών τους.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εικόνες ντροπής σε υπηρεσίες εκπαίδευσης – Σε απεργία οι υπάλληλοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.