ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικό Ρεύμα: Έτσι θα κυμανθούν οι τιμές – Τι αλλάζει στα τιμολόγια!

Αρκετές αλλαγές στις τιμές αλλά και στα τιμολόγια για το ηλεκτρικό ρεύμα!
Ηλεκτρικό Ρεύμα: Έτσι θα κυμανθούν οι τιμές – Τι αλλάζει στα τιμολόγια!

Σε μία νέα εποχή έχουμε μπει στο ηλεκτρικό ρεύμα, με τους πρώτους λογαριασμούς χρωματιστών τιμολογίων να φτάνουν στα νοικοκυριά.

Ωστόσο δεν είχαμε μόνο αυτό, αφού ανακοινώθηκαν από τους παρόχους και οι τιμές για το μήνα Φεβρουάριο και έχουν πτωτική πορεία.

Συγκεκριμένα, το εύρος τιμών ξεκινάει από 11 λεπτά η κιλοβατώρα για τον φτηνότερο πάροχο και φτάνει λίγο πάνω από τα 17,8 λεπτά. Τον προηγούμενο μήνα οι τιμές ξεκινούσαν από τα 13,6 λεπτά η κιλοβατώρα και έφταναν τα 21 λεπτά.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας στην ιστοσελίδα της, οι πάροχοι έριξαν τις τιμές τους έως και 16% σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Ηλεκτρικό Ρεύμα: Τι αλλάζει στα σταθερά τιμολόγια

Από κει και πέρα, πλέον μπορούν να υπάρχουν σταθερά τιμολόγια, τα οποία σύμφωνα με το Υπουργείο Ενέργειας δε χρειάζεται να έχουν διάρκεια που αγγίζει τον ένα χρόνο.

Οι καταναλωτές πλέον θα μπορούν να διαλέξουν σταθερό τιμολόγιο από 6 μήνες και άνω. Τα νέα μεικτά τιμολόγια θα εμπεριέχουν στοιχεία από το μπλε σταθερό και το κίτρινο κυμαινόμενο.

Πάντως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ όταν εξοφλούν τους έναντι λογαριασμούς, αφού σε κάποιες εταιρείες υπάρχει στη συμφωνία έκπτωση συνέπειας, ενώ η μη πληρωμή στην ημερομηνία που έχει καταγραφεί, φέρνει αύξηση στην τιμή της κιλοβατώρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεκτρικό Ρεύμα: Έτσι θα κυμανθούν οι τιμές – Τι αλλάζει στα τιμολόγια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.