ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Μίχος: Αδιανόητο – Τον έκαναν βοηθό νοσοκόμου στις φυλακές Γρεβενών

Ο Ηλίας Μίχος ξεκίνησε να κάνει μεροκάματα στις φυλακές
Ηλίας Μίχος: Αδιανόητο – Τον έκαναν βοηθό νοσοκόμου στις φυλακές Γρεβενών

Στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και των 27 ετών που του επιβλήθηκε για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου, διακεκριμένη μαστροπεία και παράνομη οπλοκατοχή.

Όπως αναφέρει η Realnews και ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Μίχος έχει αρχίσει τα μεροκάματα στη φυλακή, προκειμένου να μειώσει τον χρόνο της ποινής του, ενώ αναμένει το Εφετείο.

Μάλιστα, με απόφαση του συμβουλίου του σωφρονιστικού καταστήματος Γρεβενών, ο Μίχος τοποθετήθηκε στο ιατρείο των φυλακών, ένα ευαίσθητο πόστο στο οποίο απασχολούνται άτομα εμπιστοσύνης.

Ειδικότερα, είναι βοηθός νοσοκόμου και στα καθήκοντά του είναι να διανέμει παθολογικά φάρμακα, να εκτελεί εντολές των νοσοκόμων και να βοηθά σε έκτακτα ιατρικά περιστατικά, π.χ. σε τραυματισμούς ή ασθένειες κρατουμένων.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλίας Μίχος: Αδιανόητο – Τον έκαναν βοηθό νοσοκόμου στις φυλακές Γρεβενών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.