ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιόπουλος: «Δεν είχα ακούσει ποτέ για τάγματα εφόδου στη Χρυσή Αυγή»

Απολογήθηκαν στο δικαστήριο οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος

Ηλιόπουλος: «Δεν είχα ακούσει ποτέ για τάγματα εφόδου στη Χρυσή Αυγή»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Να αντιστρέψουν όλο το κατηγορητήριο στη δική της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν οι βουλευτές Ζησιμόπουλος και Ηλιόπουλος, που απολογήθηκαν στο δικαστήριο.

Ο κύριος Ηλιόπουλος που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε, υποστήριξε με κάθε τρόπο ότι δεν γνώριζε και δεν είχε ακούσει ποτέ για τάγματα εφόδου στο κόμμα, ενώ δεν υπήρχε εντολή να φορούν όλοι μία συγκεκριμένη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μακριά από εμένα Χίτλερ, ναζί, δολοφονίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανήκα σε έναν χώρο που πιστεύει σε αυτά τα πράγματα. Ο Ηλίας (Κασιδιάρης) δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα σχετικό με εθνικοσοσιαλισμό και ήμασταν πολλές ώρες μαζί. Δεν μου έχει πει καν ούτε ότι ο Χίτλερ έκανε καλά μακαρόνια. Ποτέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σύνταγμα: Ένταση και χημικά στο φοιτητικό συλλαλητήριο (vid)

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, για την οποία και τόνισε: «Δεν μπορώ να καταλάβω πως συσχετίζεται ένα ολόκληρο κόμμα, με μια στυγερή δολοφονία».

Από τη δική του πλευρά ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, θέλησε να μιλήσει για «κυνήγι μαγισσών», αναφέροντας πως η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με τον ναζισμό ή το ρατσισμό.

Τέλος όταν ρωτήθηκε και αυτός για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα λέγοντας: «Αμέσως μετά ξεκίνησε ένα κυνήγι μαγισσών. Πριν από τη δολοφονία, η Χρυσή Αυγή βρισκόταν στην κορύφωση αναφορικά με την απήχησή της και δεν μπορούσε να τους ελέγξει όλους».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version