ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Πλημμυρισμένα πάνω από 200 σπίτια στην Εύβοια – Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους

Η Εύβοια δοκιμάζεται ξανά, αυτή τη φορά από την κακοκαιρία «Αθηνά».

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Tο βράδυ του Σαββάτου ήταν εφιαλτικό για τους κατοίκους της Εύβοιας, με εικόνες βιβλικής καταστροφής.
Η Εύβοια δοκιμάζεται ξανά, αυτή τη φορά από την κακοκαιρία «Αθηνά».
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Μόλις πριν δύο μέρες διαβάσατε στο Sportime για το γεγονός πως είναι θέμα χρόνου η Εύβοια να πνιγεί, μετά τις φωτιές του καλοκαιριού. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου ήταν εφιαλτικό για τους κατοίκους.

Οι εικόνες που έρχονται στο φως δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής ειδικά το παραλιακό μέτωπο στις περιοχές στον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα evima.gr.

Τα χωριά που αντιμετώπισαν τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν, σύμφωνα και με τον περιφερειάρχη Εύβοιας, Φάνη Σπανό, η Κοτσικιά, τα Βασιλικά και το Ψαροπούλι, ενώ πολύ σημαντικές ζημιές υπέστησαν οι παραλίες της Αγίας Άννας, του Αχλαδίου και της Κοτσικίας.

Όπως είναι λογικό, οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν για ακόμη μία φορά μεγάλες καταστροφές. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλημμυρίσει πάνω από 200 σπίτια.

«Καταστραφήκαμε για ακόμη μία φορά. Οι ζημιές που έχουμε πάθει είναι μεγάλες και θα το παλέψουμε για την επόμενη μέρα. Θέλουμε την πολιτεία να ακουμπήσει επάνω μας. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις», δήλωσε κάτοικος.

Exit mobile version