ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Δύο νεκροί – «Βούλιαξε» η Κινέτα, έκλεισε η Εθνική (vids)

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Πλημμυρισμένα σπίτια και εγκλωβισμένοι πολίτες στην Κινέττα, έκλεισε η εθνική.

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Δύο νεκροί - «Βούλιαξε» η Κινέτα, έκλεισε η Εθνική (vids)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κάτι παραπάνω από αισθητή σε όλη τη χώρα ήταν η κακοκαιρία Γηρυόνης που «χτύπησε» από τις βράδυνες ώρες της Κυριακής (24/11) και συνεχίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/11). Τραγικός απολογισμός δύο νεκροί συνάνθρωπόι μας στο Αντίρριο.

Συγκεκριμένα το θλιβερό γεγονός σημειώθηκε κοντά στο λιμάνι όταν εντοπίστηκε ένας νεκρός το σκάφος του οποίου είχε αναποδογυρίσει λόγω των σφοδρών ανέμων. Η τραγωδία είχε και συνέχεια δυστυχώς, καθώς λίγο πριν τις 8 το πρωί της

Δευτέρας εντοπίστηκε και δεύτερο θύμα από την ανατροπή ιστιοπλοϊκού στο Αντίρριο.

«Ισοπεδώθηκε» η Κινέτα, πλημμύρισε η Κατερίνη

Από εκεί και πέρα, οι σοβαρότερες καταστροφές από την κακοκαιρία σημειώθηκαν στην περιοχή της Κινέτας. Κι αυτό καθώς υπερχείλισε το ρέμα Πίκκα, με συνέπεια να κλείσει η Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου και να πλημμυρίσουν πολλά σπίτια μέσα στην πόλη.

Οπως ανέφερε εκπρόσωπος της Ολυμπίας Οδού η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου ήταν κλειστή στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 54ο χιλιόμετρο μέχρι το 62ο χιλιόμετρο και στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του 62ου χιλιομέτερου. Συγκεκριμένα η τροχαία σταματούσε τα οχήματα στα διόδια της Ελευσίνας και του Ισθμού καθώς υπήρχε ένα μέτρο λάσπη η οποία «κατέβηκε» από τα Γεράνεια Ορη. Θυμίζουμε ότι το δάσος της περιοχής είχε γίνει… στάχτη το καλοκαίρι του 2018.

Μεγάλα προβλήματα όμως είχαμε και στην παραλία της Κατερίνης,όπου φούσκωσε η θάλασσα. Αποτέλεσμα ήταν η στάθμη του νερού να ανέβει και τα νερά να μπουν μεσα στην πόλη! Οι αρχές εκκένωσαν τα σπίτια στην πρώτη γραμμή της παραλίας.

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version