ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλάθι του νοικοκυριού: Πως εξαπατούν τους πελάτες μειώνοντας τις ποσότητες των προϊόντων!

Σε αποτυχία εξελίσσεται «Το Καλάθι του νοικοκυριού», καθώς μόλις 2 στους 10 να το αξιοποιούν ως τώρα.

Εξαπατούν με το καλάθι του νοικοκυριού: Μειώνουν την ποσότητα - Αποτυχία με μόλις 2 στους 10 να το αξιοποιούν. Οι καταγγελίες που υπάρχουν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με «το Καλάθι του νοικοκυριού», ασχολήθηκε το κανάλι «Kontra», το οποίο υποτίθεται θα βοηθούσε σημαντικά τους Έλληνες καταναλωτές, έτσι ώστε να ανακουφιστούν κάπως από την ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική αγορά. Γιατί όμως το χρησιμοποιούν μόλις 2/10, όπως δείχνουν τα στοιχεία;

Είχατε διαβάσει στο Sportime για ποιους λόγους το καλάθι του νοικοκυριού δεν πείθει, αλλά και γιατί είναι ένα μέτρο κοροϊδίας για τον κάλαθο των αχρήστων

Τώρα η εκπομπή εξήγησε γιατί επί της ουσίας το μέτρο αυτό δεν βοηθάει ιδιαίτερα τα νοικοκυριά. Ο Απόστολος Ραυτόπουλος, Πρόεδρος Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών ανέλυσε τα δεδομένα αναρωτώμενος:«Ποια νοικοκυριά θα πάρει φτερούγες κοτόπουλο να ταϊσει την οικογένειά της”

Δείτε παρακάτω πως εξαπατούν τους πελάτες με το καλάθι του νοικοκυριού. Μειώνουν τις ποσότητες των προϊόντων αλλά με την ίδια τιμή, η πλειοψηφία των προϊόντων είναι ιδιωτικής ετικέτας 70,71% 146,21%. Από το 2021 το καλάθι είναι ακριβότερο από 28% έως 32%.






Exit mobile version