ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καστελόριζο: Συμβολική εκδήλωση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Σε συμβολική εκδήλωση στο Καστελόριζο στις 19 Σεπτεμβρίου, θα προβούν οι δικηγόροι, για τις θαλάσσιες ζώνες με έμφαση σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Τι δήλωσε για την εκδήλωση στο Καστελόριζο ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες στα ζητήματα του διεθνούς δικαίου...
Καστελόριζο: Συμβολική εκδήλωση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα

Σε συμβολική εκδήλωση στο Καστελόριζο στις 19 Σεπτεμβρίου, θα προβούν οι δικηγόροι, για τις θαλάσσιες ζώνες με έμφαση σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Τι δήλωσε για την εκδήλωση στο Καστελόριζο ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, καθώς και ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες στα ζητήματα του διεθνούς δικαίου και των διεθνών σχέσεων.

Στην ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο σύλλογος πριν από λίγες ημέρες αναφερόταν ότι:  «Ενόψει των περιορισμών στη μετακίνηση και τη διαμονή στο νησί, καλούμε οποία/ο συνάδελφο επιθυμεί να παραστεί στην εκδήλωση να μας ενημερώσει σχετικά είτε στο email proedros@dsa.gr είτε στα τηλέφωνα 210-3398270 & 210-3398111, ώστε να οργανωθεί η μετάβαση και η διαμονή.

Η άνω εκδήλωση τελεί υπό τον αυτονόητο όρο της δυνατότητας πραγματοποίησής της με τις τότε κρατούσες υγειονομικές συνθήκες στη χώρα λόγω COVID-19».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καστελόριζο: Συμβολική εκδήλωση για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.