ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας – Ποια είδη μπορούμε να παραγγείλουμε (vid)

Τα «μυστικά» της λαγάνας - Πού θα κινηθούν οι τιμές.

Καθαρά Δευτέρα: Πού θα κινηθεί η τιμή της λαγάνας φέτος το 2023- Ποια τα είδη λαγάνας και τι παραλλαγές μπορεί ο καθένας να παραγγείλει.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Καθαρά Δευτέρα για το 2023 είναι προ των πυλών και οι Έλληνες ετοιμάζονται να γευτούν τα καθιερωμένα εδέσματα της ημέρας. Πιο γνωστό εξ αυτών η λαγάνα φυσικά. Που θα κυμανθούν οι τιμές.

Σε ρεπορτάζ που έκανε η ERT, μίλησε ο πρόεδρος αρτοποιών Ροδόπης. Γιώργος Θεοφανάκης και ανέλυσε τα δεδομένα που θα ισχύσουν φέτος. «τα κοστολόγια έχουν ανεβεί ούτως ή άλλως. Οσον αφορά την ενέργεια, το κόστος των αλεύρων κτλ. Προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τις τιμές να πάμε στις τιμές που ήμασταν πέρσι. Την λαγάνα, το κιλό, θα την πάρετε 3 ευρώ.  Σε κάθε συνάδελφο διαφέρει, το επάγγελμα είναι ελεύθερο και ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει τις τιμές που θέλει. Αλλα φυσιολογικά αν πουλήσω στην τιμή που πούλησα πέρσι είμαστε μέσα».

Οσο για τα είδη λαγάνας που υπάρχουν ο κ Θεοφανάκης σημείωσε: «Υπάρχει λαγάνα με ελιά και κρεμμύδι, λαγάνα ολικής άλεσης, λαγάνα με ταχίνι, χωριάτικη, γεμιστή πάλι. Ο καθένας ό,τι γούστο έχει, αρκεί να μας την παραγγείλει. Να μου πει δηλαδή θέλω μια λαγάνα με κρεμμύδι κι ελιά, μία λαγάνα με σοκολάτα. Σήμερα θα βγάλουμε 200-250 κιλά και την Καθαρά Δευτέρα αν πάμε σύμφωνα με το περσινό θα ξεπεράσουμε τους 2 τόνους».

Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για τη λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα






Exit mobile version