ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI μέχρι και τις 31 Μαΐου

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας. Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Έτσι για αρκετούς συνανθρώπους μας, η μετάβαση σε ένα εμβολιαστικό κέντρο μπορεί να είναι κάτι πολύ δύσκολο και να εξελιχθεί σε μεγάλη ταλαιπωρία. Με πρωτοβουλία που πήρε η Περιφέρεια Αττικής αυτή...
Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI μέχρι και τις 31 Μαΐου

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας.

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Έτσι για αρκετούς συνανθρώπους μας, η μετάβαση σε ένα εμβολιαστικό κέντρο μπορεί να είναι κάτι πολύ δύσκολο και να εξελιχθεί σε μεγάλη ταλαιπωρία. Με πρωτοβουλία που πήρε η Περιφέρεια Αττικής αυτή η κατηγορία ανθρώπων μπορεί να εξυπηρετηθεί ώστε να εμβολιαστεί χωρίς κόπο.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής με το Ραδιοταξί Kosmos 18300 με τους 2.300 οδηγούς και την υποστήριξη των ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ, PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, MEDICAL management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με τον συντονισμό της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ συνεργούν σε μια υψηλού κύρους Κοινωνική Δράση.

Η Κοινωνική αυτή Δράση αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής από 15 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου 2021, ατόμων με προβλήματα υγείας και κινητικότητας.

Η όλη διαδικασία των ραντεβού για τα ταξί για τις μεταφορές θα γίνεται 24/7 από το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Kosmos 18300 και θα εξυπηρετεί τα άτομα με προβλήματα υγείας, που θα έχουν προκαθοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαρυμπόμπη: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ εναντίον ειδικών φρουρών τα ξημερώματα (pic)

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο! Εγκατέλειψε ο Νταβίντοβιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI μέχρι και τις 31 Μαΐου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.