ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI μέχρι και τις 31 Μαΐου

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας. Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Έτσι για αρκετούς συνανθρώπους μας, η μετάβαση σε ένα εμβολιαστικό κέντρο μπορεί να είναι κάτι πολύ δύσκολο και να εξελιχθεί σε μεγάλη ταλαιπωρία. Με πρωτοβουλία που πήρε η Περιφέρεια Αττικής αυτή...

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού που θα εμβολιαστεί αφορά άτομα μεγάλης ηλικίας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή κινητικότητας.

Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής: Έτσι για αρκετούς συνανθρώπους μας, η μετάβαση σε ένα εμβολιαστικό κέντρο μπορεί να είναι κάτι πολύ δύσκολο και να εξελιχθεί σε μεγάλη ταλαιπωρία. Με πρωτοβουλία που πήρε η Περιφέρεια Αττικής αυτή η κατηγορία ανθρώπων μπορεί να εξυπηρετηθεί ώστε να εμβολιαστεί χωρίς κόπο.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής με το Ραδιοταξί Kosmos 18300 με τους 2.300 οδηγούς και την υποστήριξη των ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΡΑ, PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, MEDICAL management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και ΥΓΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΙΑ με τον συντονισμό της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ συνεργούν σε μια υψηλού κύρους Κοινωνική Δράση.

Η Κοινωνική αυτή Δράση αφορά τη ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με TAXI στα Κέντρα Εμβολιασμού Αττικής από 15 Μαρτίου έως και 31 Μαΐου 2021, ατόμων με προβλήματα υγείας και κινητικότητας.

Η όλη διαδικασία των ραντεβού για τα ταξί για τις μεταφορές θα γίνεται 24/7 από το τηλεφωνικό κέντρο του Ραδιοταξί Kosmos 18300 και θα εξυπηρετεί τα άτομα με προβλήματα υγείας, που θα έχουν προκαθοριστεί από τις αρμόδιες αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαρυμπόμπη: Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ εναντίον ειδικών φρουρών τα ξημερώματα (pic)

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο! Εγκατέλειψε ο Νταβίντοβιτς

Exit mobile version