ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε το ζευγάρι που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι

Η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του Ανακριτή, διέταξε την προφυλάκιση του ζευγαριού ηλικίας 42 και 36 ετών, που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ανήλικος εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα ότι το ζευγάρι που ανήκει στο συγγενικό τους περιβάλλον, τον υπέβαλε να συμμετέχει σε… ερωτικό τρίο! Μετά την καταγγελία της μητέρας, επενέβη...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Εισαγγελέας Κέρκυρας με τη σύμφωνη γνώμη και του Ανακριτή, διέταξε την προφυλάκιση του ζευγαριού ηλικίας 42 και 36 ετών, που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ανήλικος εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα ότι το ζευγάρι που ανήκει στο συγγενικό τους περιβάλλον, τον υπέβαλε να συμμετέχει σε… ερωτικό τρίο!

Μετά την καταγγελία της μητέρας, επενέβη η αστυνομία και συνέλαβε επ’ αυτοφόρω το παντρεμένο ζευγάρι να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του αγοριού είναι χωρισμένοι και ύστερα από την αποκάλυψη του περιστατικού, ο πατέρας υπέβαλε μήνυση στην μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγο του, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Exit mobile version