ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 29/11: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα (29/11) ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ωστόσο δεν θα λείπουν και οι νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ αλλά σταδιακά από το μεσημέρι θα...
Καιρός 29/11: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις

Αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα (29/11) ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ωστόσο δεν θα λείπουν και οι νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι αρχικά θα είναι ασθενείς και τοπικά στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ αλλά σταδιακά από το μεσημέρι θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Νωρίς το πρωί παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (29/11)

Καιρός 29/11: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τη νύχτα κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το απόγευμα κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στη Θράκη βαθμιαία από το απόγευμα κατά τόπους θα είναι έντονα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στα νησιά του Ιονίου και σταδιακά στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Εξασθένηση αναμένεται από αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα νότια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Τα φαινόμενα στην ανατολική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα από τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια και τα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 02 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες στις Κυκλάδες πρόσκαιρα κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Όταν έλεγε… εξυπνάδες ο ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης στον γιατρό Νικόλαο Παπαδόπουλο και μάλιστα καμάρωνε κιόλας – Τελικά μήπως καλά τα έλεγε ο γιατρός;

Όταν έλεγε… εξυπνάδες ο ιστορικός Άδωνις Γεωργιάδης στον γιατρό Νικόλαο Παπαδόπουλο και μάλιστα καμάρωνε κιόλας – Τελικά μήπως καλά τα έλεγε ο γιατρός;

Πολίτης προσέφυγε στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε παίρνοντας αποζημίωση για βλάβη μετά τον εμβολιασμό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Σοκ και τρόμος στην Αθήνα: Σύριος πήγε να βιάσει 22χρονη φωνάζοντας «σεξ» – Ζούγκλα το κέντρο με ευθύνη Μητσοτάκη

Σοκ και τρόμος στην Αθήνα: Σύριος πήγε να βιάσει 22χρονη φωνάζοντας «σεξ» – Ζούγκλα το κέντρο με ευθύνη Μητσοτάκη

Σοκ προκαλεί το βίντεο της κάμερας που κατέγραψε το περιστατικό - Ο αρρωστημένος 37χρονος είχε λάβει πολιτικό άσυλο! - Διάτρητες οι διαδικασίες νομιμοποίησης μεταναστών

Κοινωνία
Κοινωνία: Απίστευτο: TikToker αποκάλυψε σε βίντεο το χάλι του αρχαιολογικού χώρου Πέλλας, και η Μενδώνη αντί να απολογηθεί τον απείλησε νομικά!

Απίστευτο: TikToker αποκάλυψε σε βίντεο το χάλι του αρχαιολογικού χώρου Πέλλας, και η Μενδώνη αντί να απολογηθεί τον απείλησε νομικά!

Ρημάδι ο αρχαιολογικός χώρος σε πολλά σημεία του - Αντί να δώσει εξηγήσεις η έκθετη Μενδώνη, χαρακτήρισε «προσβλητικό» το βίντεο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Το μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί δεν πρέπει ποτέ να λείψουν τα μετρητά από την αγορά – Οι κάρτες έγιναν άχρηστες από τη μια στιγμή στην άλλη

Το μπλακ άουτ στην Ισπανία έδειξε γιατί δεν πρέπει ποτέ να λείψουν τα μετρητά από την αγορά – Οι κάρτες έγιναν άχρηστες από τη μια στιγμή στην άλλη

Ο κόσμος δεν μπορούσε να αγοράσει τίποτα, αφού δεν λειτουργούσαν τα POS - Τα ανταλλακτήρια γέμισαν ουρές από τουρίστες που ήθελαν να προμηθευτούν χαρτονομίσματα

Κοινωνία
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι αγοράζουν χωρίς τέλος ακίνητα στην Ελλάδα – Αύξηση 174% σε ένα χρόνο

Οι Τούρκοι αγοράζουν χωρίς τέλος ακίνητα στην Ελλάδα – Αύξηση 174% σε ένα χρόνο

Ρεκόρ αγοράς ακινήτων στην Ελλάδα από ξένους, σημειώθηκε το 2024. Πρώτο το Χονγκ Κονγκ, δεύτερη η Κύπρος, τρίτη η Τουρκία με άνοδο με κολοσσιαία αύξηση 174%!

Ελληνοτουρκικά
Κοινωνία: Τέλος ο ΕΝΦΙΑ;

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ;

Οι κακή δημοσκοπική επίδοση της κυβέρνησης άνοιξε τον ασκό της παροχολογίας.

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

ΠΔ για τα μικρά οικόπεδα: Ακόμα δεν έχουν καταλάβει οι Έλληνες τι τους βρήκε – Απόλυτη λεηλασία της γης και μάντρωμα στις πόλεις!

Αδιανόητο ΠΔ για τα οικόπεδα - Η ζωή στην επαρχία γίνεται προνόμιο για τους πλούσιους - Χιλιάδες περιουσίες μικρομεσαίων γίνονται μη οικοδομήσιμα χωράφια!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

Υπόδειγμα δημοσιογραφίας ο Θανάσης Αυγερινός: Με 2 αιχμηρά ερωτήματα έβγαλε νοκ-άουτ τον Γ. Λοβέρδο που δεν ήξερε τι να πει

«Γιατί για τους εισβολείς Τούρκους δεν ζητήσατε κυρώσεις ανάλογες με τη Ρωσία; - Πονάμε περισσότερο τους Ουκρανούς από τους Κύπριους αδερφούς μας;»

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημογραφικό SOS: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε ρυθμό απώλειας πληθυσμού σε όλον τον κόσμο!

Δημογραφικό SOS: Η Ελλάδα τρίτη χώρα σε ρυθμό απώλειας πληθυσμού σε όλον τον κόσμο!

Με ρυθμούς-σοκ συρρικνώνεται ο πληθυσμός της Ελλάδας, ενώ μας ξεπερνάει μόνο η εμπόλεμη Ουκρανία και ένα κρατίδιο 12.000 κατοίκων!

Κοινωνία