ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός 7/6: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα (7/6) ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Συγκεκριμένα, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα έχουμε βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά...
Καιρός 7/6: Αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα (7/6) ο καιρός στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι πρόσκαιρες τοπικές βροχές.

Συγκεκριμένα, στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα έχουμε βροχές και στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το βράδυ αναμένεται βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Καιρός 7/6: Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατζέντα της ημέρας (7/6)

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένων καταιγίδων. Το βράδυ βελτίωση.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ βελτίωση.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα νότια τις πρωινές ώρες και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4, στα κεντρικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου παροδικές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.

Άνεμοι: Νότιοι 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Διοικητής Πυροσβεστικής Χίου: «Βλέπετε ανθρώπους στα όρια της εξάντλησης – Προειδοποιούσαμε εδώ και 1 χρόνο τους φορείς και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε»

Διοικητής Πυροσβεστικής Χίου: «Βλέπετε ανθρώπους στα όρια της εξάντλησης – Προειδοποιούσαμε εδώ και 1 χρόνο τους φορείς και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε»

«Πάντα σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να κάνεις περισσότερα - Ελπίζω και οι άλλοι φορείς να αισθάνονται το βάρος που τους αναλογεί»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις: Πώς θα πάρετε παραπάνω χρήματα όσοι είστε κοντά στην συμπλήρωση των απαιτούμενων χρόνων!

Συντάξεις: Πώς θα πάρετε παραπάνω χρήματα όσοι είστε κοντά στην συμπλήρωση των απαιτούμενων χρόνων!

Τι πρέπει να προσέξετε αν είστε έτοιμοι να πάρετε τη σύνταξή σας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Εμανουέλ Μακρόν: «Κρέμασε» την Ελλάδα ο υποτιθέμενος σύμμαχος – Θέλει Τουρκία ως εγγυήτρια στρατιωτική δύναμη για την Ουκρανία!

Εμανουέλ Μακρόν: «Κρέμασε» την Ελλάδα ο υποτιθέμενος σύμμαχος – Θέλει Τουρκία ως εγγυήτρια στρατιωτική δύναμη για την Ουκρανία!

Ενώ έχει καρπωθεί δισεκατομμύρια ευρώ από την Ελλάδα, ο Μακρόν βάζει την Τουρκία στην αρχιτεκτονική ασφάλειας της Ευρώπης!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πυρκαγιές: Η 5η πιο καταστροφική χρονιά της τελευταίας 20ετίας – Επιτελικό «κάρβουνο» η χώρα με 454.000 καμένα στρέμματα ως τώρα!

Πυρκαγιές: Η 5η πιο καταστροφική χρονιά της τελευταίας 20ετίας – Επιτελικό «κάρβουνο» η χώρα με 454.000 καμένα στρέμματα ως τώρα!

Επί διακυβερνήσεως Μητσοτάκη οι 3 από τις 5 χειρότερες χρονιές - Λαγουβάρδος και Κουρμπάτσης παραθέτουν τα στοιχεία της καταστροφής

Κοινωνία
Κοινωνία: «Καμπάνες» για 450.000 οδηγούς – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ οχήματα!

«Καμπάνες» για 450.000 οδηγούς – Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για ανασφάλιστα και χωρίς ΚΤΕΟ οχήματα!

Πολλά… ραβασάκια από την κυβέρνηση για τους οδηγούς!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Οι συνομιλίες Τραμπ – Πούτιν και η συμμαχία των… «πουθενάδων»

Οι συνομιλίες Τραμπ – Πούτιν και η συμμαχία των… «πουθενάδων»

Πιο κάτω και από τη τραγική «Συμμαχία των Προθύμων», είναι η συμμαχία του διπλωματικού «πουθενά» όπου ανήκει η Ελλάδα με «υπογραφή» Μητσοτάκη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Χίος: Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τις πυρκαγιές – «Ντροπή σας – Μας κάψατε για το αντιμόνιο» του φώναζαν οι Χιώτες

Χίος: Άγρια γιούχα στον Μηταράκη για τις πυρκαγιές – «Ντροπή σας – Μας κάψατε για το αντιμόνιο» του φώναζαν οι Χιώτες

Ο αμήχανος Μηταράκης δεν έβρισκε άνθρωπο να καταδεχτεί να του μιλήσει και κάλεσε τον... χαμογελαστό Μητσοτάκη σε βιντεοκλήση

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Le Monde ισοπεδώνει τους ύμνους Μητσοτάκη για το ΕΣΥ: «Η δημόσια υγεία της Ελλάδας παραμένει σε άθλια κατάσταση»

Η Le Monde ισοπεδώνει τους ύμνους Μητσοτάκη για το ΕΣΥ: «Η δημόσια υγεία της Ελλάδας παραμένει σε άθλια κατάσταση»

Εκτενές ρεπορτάζ από τη γαλλική Le Monde για τους αποκλεισμούς, την ανεπάρκεια και το brain drain που παρατηρείται στο ΕΣΥ

Κοινωνία
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (18/8) :  Με λένε Γιώργο (Μαζωνάκη)…

e-sportime (18/8) : Με λένε Γιώργο (Μαζωνάκη)…

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης που σημάδεψε τη μουσική σκηνή. Όσα ακούστηκαν τελευταία για την προσωπική του ζωή δεν έπρεπε ποτέ να είχαν πάρει αυτή τη διάσταση.

Ηλεκτρονική έκδοση