ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κικίλιας: «Θα εισηγηθώ λήψη περισσότερων μέτρων για τη Θεσσαλονίκη»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αυτή την ώρα επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς». Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» και αναμένονται να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα με την πόλη να οδεύει στο ολικό lockdown. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικιλίας, ο οποίος...

Βασίλης Κικίλιας
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος αυτή την ώρα επισκέπτεται το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ και το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς».

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο «κόκκινο» και αναμένονται να παρθούν πιο αυστηρά μέτρα με την πόλη να οδεύει στο ολικό lockdown. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο Βασίλης Κικιλίας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα εισηγηθεί λήψη περαιτέρω μέτρων στον πρωθυπουργό.

«Η επιδημία του κορονοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη. Η δημόσια υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε τη διασπορά. Θα εισηγηθώ λήψη περαιτέρω μέτρων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.», δήλωσε ο υπουργός βγαίνοντας από το ΑΧΕΠΑ.

 

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 17:00 απόγευμα.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας με ανάρητσή του στο Twitter ανακοίνωσε πως από σήμερα, Δευτέρα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της πόλης για τη διεξαγωγή τεστ.

Exit mobile version