ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύκλωμα εκμίσθωνε παράνομα ακίνητα της ΕΤΑΔ – Άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου

Κύκλωμα νοίκιαζε παράνομα ακόμη και στάδια εισπράττοντας τα έσοδα, απεκαλύπτει έρευνα του ΥΠΟΙΚ και της ΕΤΑΔ.

Κύκλωμα νοίκιαζε παράνομα ακόμη και στάδια εισπράττοντας τα έσοδα, απεκαλύπτει έρευνα του ΥΠΟΙΚ και της ΕΤΑΔ. Ξυλοδαρμός υπαλλήλου.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κύκλωμα εκμίσθωνε παρανόμως ακίνητα της ΕΤΑΔ για συναυλίες, εκθέσεις. Ξυλοκοπήθηκε ο υπάλληλος που ανέλαβε την έρευνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή της Κυριακής».

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τη δράση του κυκλώματος αυτού που λυμαινόταν τα ακίνητα του Δημόσιου μετά την κατάθεση στοιχείων από την ΕΤΑΔ.

Είναι χαρακτηριστικό οτι το θρασύτατο κύκλωμα φέρεται να ενοικίαζε παράνομα ακόμη και ολόκληρα στάδια για την διεξαγωγή συναυλιών, με τα έσοδα να καταλήγουν στα μέλη του και όχι στα ταμεία του κράτους!

Πάντα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακόμη και το κλειστό στάδιο Τάε Κβον Ντο στην παραλία του φαληρικού όρμου φέρεται να είχε εκμισθωθεί παράνομα, εν αγνοία και χωρίς έσοδα για την ΕΤΑΔ!

Αξίζει να σημειωθεί οτι πριν από μερικούς μήνες η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου είχε αναθέσει σε υπάλληλό της τον έλεγχο των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων της για συναυλίες, εκθέσει, κλπ. Οι έρευνες απέδωσαν, αλλά όχι χωρίς ο υπάλληλος να δεχθεί πρώτα επίθεση απο αγνώστους που τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε οτι σε ακίνητο που εκμισθώθηκε από την ΕΤΑΔ, το κύκλωμα απαίτησε ακόμη «φακελάκι» από τον ενοικιαστή προκειμένου να του επιτρέψει την πρόσβαση!

Exit mobile version