ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοιμήθηκε ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς

Θρήνος στην εκκλησία καθώς όμως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή ο γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς στα 83 του. Είχε βιοποριστικό εργόχειρο το λιβάνι.
Κοιμήθηκε ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς

Αξίζει να τονίσουμε ότι για πολλά χρόνια ο γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς  είχε βιοποριστικό εργόχειρο το λιβάνι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σελίδα Ἁγιορείτης Ἀθωνίτης

«ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ: Κοιμήθηκε ο σεβαστός αγιορείτης γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς στην ηλικία των 83 ετών!
Ήρθε στο Άγιον Όρος το 1961 στην Μονή Καρακάλου. Κατόπιν εγκαταστάθηκε στο κελί του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Βουλευτήρια όπου και κοιμήθηκε διακονούμενος αγογγύστως υπό του μοναχού Δανιήλ (βλ. φωτο).

Για πολλά χρόνια είχε βιοποριστικό εργόχειρο το λιβάνι. Ο Θεός να τον αναπαύσει!

Φωτογραφίες: 1η από την πανήγυρη της Μονής Εσφιγμένου, 2η, λίγες μέρες πριν την κοίμηση του και στην 3η στην σημερινή εξόδιο ακολουθία».

Διαβάστε επίσης:

Την τύφλωσαν οι Ταλιμπάν: Συγκλονίζει με όσα λέει – «Ταΐζουν τα σκυλιά με σώματα γυναικών»

ΑΕΚ: Χωρίς πέντε στο φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Ψάχνουν υπαλλήλους Bασιλόπουλος, Lidl, MyMarket & Metro – Δείτε τι ζητούν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοιμήθηκε ο Αγιορείτης Γέροντας Παΐσιος ο Λιβανάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.