ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Κλείνει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αιτήσεις!

Οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό φτάνουν στο τέλος τους!

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Κλείνει η πλατφόρμα – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αιτήσεις!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κοινωνικός Τουρισμός 2023: Πολύ κοντά είμαστε πλέον στο κλείσιμο της πλατφόρμας που αφορά τον Κοινωνικό Τουρισμό για φέτος.

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι θα μπορούν να κάνουν αιτήσεις σήμερα αλλά και αύριο, αφού η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 5 Ιουνίου.

Το άνοιγμα της ήταν φυσικά σταδιακό, με τους δικαιούχους να κάνουν αιτήσεις συγκεκριμένες ημερομηνίες, ανάλογα το ΑΦΜ τους.

Ωστόσο 4 και 5 Ιουνίου, όλα τα ΑΦΜ μπορούν να κάνουν την αίτηση για να επωφεληθούν από όσα προσφέρει.

Δηλαδή 300.000 voucher για διακοπές σε όλη την Ελλάδα.

Κοινωνικός Τουρισμός: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι!

Το εισόδημα των δικαιούχων όλων των κατηγοριών δεν πρέπει να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, εκτός αν πρόκειται για μακροχρόνια ανέργους, οι οποίοι, αν είναι άγαμοι, πρέπει να έχουν εισόδημα έως 16.000 ευρώ, έως 24.000 ευρώ, αν είναι έγγαμοι, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο ή, αν είναι μονογονείς έως 27.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ ανά τέκνο, μετά το πρώτο.

Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς υποβάλλονται οι αιτήσεις!

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr), με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/politismos-athletismos-kai-tourismos/tourismos/koinonikos-tourismos

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού (ΔΥΠΑ).

Exit mobile version