ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινοβουλευτικό «σαμποτάζ» μέσα στη νύχτα από Μητσοτάκη για να μην μπει stop στον διορισμό της ΛΟΑΤΚΙ+ υποστηρίκτριας, Κ.Φουντεδάκη – Μπλόκο από γαλάζιους βουλευτές!

Απίστευτα πράγματα: Ακύρωσαν τη συνεδρίαση που θα διόριζε τη Κ.Φουντεδάκη στην Αρχή Αναπαραγωγής, γιατί δεν έβγαιναν τα «κουκιά» στον Μητσοτάκη!

Απίστευτα πράγματα; Ακύρωσαν τη συνεδρίαση που θα διόριζε τη Κ.Φουντεδάκη στην Αρχή Αναπαραγωγής, γιατί δεν έβγαιναν τα «κουκιά» στον Μητσοτάκη!
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

«Σουρωτήρι» έχει κάνει το δημοκρατικό πολίτευμα η κυβερνητική κλίκα του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού δεν διστάζει να ακυρώνει συνεδριάσεις την τελευταία στιγμή, όταν πληροφορείται ότι το αποτέλεσμά τους δεν θα είναι αρεστό στον πρωθυπουργό!

Συγκεκριμένα χθες, μέσα στη μαύρη… νύχτα, τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ειδοποιήθηκαν πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί στις 10 συνεδρίαση, με θέμα την έγκριση του διορισμού της Αικατερίνης Φουντεδάκη ως επικεφαλής της Αρχής Ιατρικώς υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

Και γιατί συνέβη αυτό;

Να ξεκινήσουμε από το βασικό στοιχείο: η Αικατερίνη Φουντεδάκη ήταν μια εκ των συντακτών του άθλιου νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων και έχει εκφράσει επανειλημμένως ακραίες θέσεις ακόμα και υπέρ της παρένθετης μητρότητας από τα ζευγάρια ομοφυλόφιλων.

Έχει δηλώσει ακόμα ότι «δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικής φύσεως ή ανάπτυξης σε παιδιά που μεγαλώνουν σε ομόφυλες οικογένειες», και επιπλέον έχει υποστηρίξει ότι η κοινωνική υπηρεσία δεν θα πρέπει να δίνει καμία προτεραιότητα στα ετερόφυλα ζευγάρια για την έγκριση υιοθεσιών, αλλά να εξετάζεται συνολικά το προφίλ του ζευγαριού (ετερόφυλου ή ομόφυλου) και η υπηρεσία να κρίνει «ποιο ζευγάρι είναι πιο κατάλληλο για το παιδί»!

Αυτές τις νοσηρές, αντιεπιστημονικές και αντιπαιδαγωγικές αντιλήψεις θέλει να βάλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο «τιμόνι» της Αρχής Ιατρικώς υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής! Όπως ήταν αναμενόμενο, το ζήτημα της πρότασης της Φουντεδάκη για τη συγκεκριμένη θέση, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Ήδη αποχώρησαν από τη συνεδρίαση οι: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιάννης Αδριανός και Ξενοφών Μπαρολιάκος.

Σαμποτάζ μέσα στη νύχτα!

Κι εδώ ερχόμαστε σε ένα σκάνδαλο «πραξικοπηματικού» χαρακτήρα. Το Μαξίμου είχε ήδη βολιδοσκοπήσει τους γαλάζιους βουλευτές που είναι μέλη της επιτροπής και συνειδητοποίησε ότι δεν θα βγουν τα «κουκιά» για να διοριστεί η Φουντεδάκη, καθώς από τους 14 βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στη Θεσμών και Διαφάνειας οι 7 δεν είχαν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Με διαδικασίες χουντικού καθεστώτος που παραβιάζουν πλήρως τις αρχές λειτουργίας του κοινοβουλίου, χθες τα μεσάνυχτα βγήκε απόφαση να αναβληθεί η συνεδρίαση (!), προκειμένου να αντικατασταθούν οι αντιφρονούντες βουλευτές με άλλους που θα εξασφαλίσουν την τοποθέτηση της Φουντεδάκη στο νευραλγικό πόστο της Αρχής Ιατρικώς υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής! Η επιλογή της Φουντεδάκη γι’ αυτή τη θέση γίνεται προφανώς για να προωθηθούν σε μεγάλο βαθμό οι εξωσωματικές γονιμοποιήσεις για ζευγάρια ομοφυλοφίλων!

Απτόητος ο πρωθυπουργός, παρά το 1 εκατ. ψήφους που έχασε η ΝΔ στις ευρωεκλογές, συνεχίζει να υπηρετεί τη ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα επιχειρώντας να βάλει προωθητές της σε θέσεις – κλειδιά, και μάλιστα δεν διστάζει να καταστρατηγεί τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες για να πετύχει τα σχέδια του. Ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοιχτό εσωκομματικό πόλεμο με την πτέρυγα της παραδοσιακής δεξιάς που υποστηρίζει τη φυσιολογική οικογένεια και θεωρεί ότι η «woke» στροφή του πρωθυπουργού οδηγεί τη ΝΔ σε δημοσκοπική καταβαράθρωση. Οι αντιφρονούντες βουλευτές με το βέτο τους ουσιαστικά διεμήνυσαν στον Μητσοτάκη ότι πέρασαν οι εποχές που έκανε ότι ήθελε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Αυτά τα πρωτοφανή κοινοβουλευτικά «μαγειρέματα» που φτάνουν σε επίπεδο «πραξικοπήματος», δείχνουν το πόσο… έλαβε το μήνυμα των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν υπολογίζει τίποτα, ούτε από τη λαϊκή βούληση, ούτε από τις σφοδρές εσωκομματικές αντιδράσεις που τον έχουν φέρει σε δεινή θέση. Είναι αποφασισμένος να υπηρετήσει την «άνωθεν» και «έξωθεν» δοσμένη ατζέντα, μέχρι τέλους.

Exit mobile version