ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή του Πάσχα: Έλεγχοι σε πυλοτές και αυλές από την αστυνομία!

Κυριακή του Πάσχα: Περιπολίες έξω από εκκλησίες αλλά και σε υπαίθριους χώρους, πλατείες, εξοχικές κατοικίες, θα κάνει η ΕΛ.ΑΣ. λόγω κορονοϊού.
Κυριακή του Πάσχα: Έλεγχοι σε πυλοτές και αυλές από την αστυνομία!

Κυριακή του Πάσχα: Κάτι παραπάνω από«Δρακόντεια» θα είναι τα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση ενόψει Πάσχα και ειδικά την Κυριακή λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα έχει δοθεί εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να προβεί σε περιπολίες ακόμη και σε… πυλοτές κατοικιών και πολυκατοικιών προκειμένου να καταστεί σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει το παραδοσιακό γλέντι γύρω από τον οβελία». Δηλαδή παρουσία πολύ κόσμου, όπως το συνηθίζουν οι ελληνικές οικογένειες.

Φυσικά οι περιπολίες αυτές θα κινούνται και έξω από εκκλησίες, υπαίθριους χώρους, πλατείες και εξοχικές κατοικίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρούτσης: «Από 15 Απριλίου στους λογαριασμούς το επίδομα των 800 ευρώ – Τι ισχύει για το Δώρο Πάσχα»

Οι χώροι αυτοί θεωρούνται ιδιωτικοί κι οι αστυνομικοί θα προχωρούν σε συστάσεις για τη «διάλυση» των συγκεντρώσεων.

Εφόσον δεν υπάρξει συμμόρφωση των πολιτών τότε τα όργανα της τάξης μπορεί να προχωρήσουν ακόμη και σε κλήση εισαγγελέως, επιβολή προστίμων (σε όλους τους παρευρισκομένους) ακόμη και να κινήσουν αυτόφωρες διαδικασίες.

Εξάλλου από την Παρασκευή (10/4) αύριο ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι σε διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια και θα επεκταθούν σε πιλοτές πολυκατοικιών, πλατείες και υπαίθριους χώρους ενήμερα του Πάσχα σε μία προσπάθεια της ΕΛ.ΑΣ. να περιορίσει την διασπορά του κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριακή του Πάσχα: Έλεγχοι σε πυλοτές και αυλές από την αστυνομία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.