ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τυχαία» είχε συναντήσει μια νύφη στο Τατόι και «τυχαία» την έβαλε τώρα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία - Μέχρι και νύφες που μπαίνουν υποψήφιες με τη ΝΔ, πετυχαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις «τυχαίες» ποδηλατάδες του

Δεν έχει τέλος η κοροϊδία - Μέχρι και νύφες που μπαίνουν υποψήφιες με τη ΝΔ, πετυχαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις «τυχαίες» ποδηλατάδες του.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνεχίζει να μοιράζει άφθονο «σανό» σε ανυποψίαστους πολίτες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με στημένα ενσταντανέ που παρουσιάζονται από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως «τυχαία», και «αυθόρμητες» δηλώσεις από πολίτες που κατόπιν αποδεικνύονται κομπάρσοι.

Γενικά τα «τυχαία» περιστατικά φαίνεται να ευνοούν πολύ… συχνά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην επανεκκίνηση των Intercity «τυχαίως» βρέθηκαν δύο γαλάζια στελέχη που έπαιζαν τον ρόλο ανήξερου «επιβάτη», για να πουν στις κάμερες πόσο ασφαλή έγιναν τα τρένα και ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω την οργή για την τραγωδία των Τεμπών.

Προ μερικών ετών, σε μια περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη, μία γυναίκα με καροτσάκι, τον συνάντησε «τυχαία» και του είπε το περιβόητο πια «καλέ, τι γκόμενος είσαι εσύ», μέχρι να μαθευτεί πως ήταν κουμπάρα του Κωστή Χατζηδάκη και «τυχαία» διατέλεσε και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης.

Δεν ξεχνιέται βέβαια και η «τυχαία» συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κτηνοτρόφο καβαλάρη που τον φώναζαν… Ντάλτον, ο οποίος του είπε πως ήταν φίλος του… πατέρα του (τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη), και η όλη συζήτηση μεταξύ τους είχε τέτοια σκηνοθεσία από τις κάμερες που έμοιαζε με διαφημιστικό του… Netflix.

Τέτοιου είδους αναπάντεχες «τυχαιότητες», έχει πολλές να επιδείξει στο βιογραφικό του ο πρωθυπουργός, και μία ακόμη προστέθηκε τώρα, για να φανεί για άλλη μια φορά η κοροϊδία που πλασάρεται από τα «πετσωμένα» ΜΜΕ. Ήταν Οκτώβριος του 2020, όταν εν μέσω πανδημίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Τατόι για να κάνει ποδήλατο, έναν χρόνο πριν η περιοχή γίνει στάχτη από την καταστροφική φωτιά της Βαρυμπόμπης που κατακάηκε με 3 μποφόρ αέρα.

Εντελώς «τυχαία», την ίδια ημέρα και ώρα που έκανε την ποδηλατάδα του ο πρωθυπουργός, ένα νιόπαντρο ζευγάρι μετά την τέλεση του μυστηρίου επέλεξε να φωτογραφηθεί στο κτήμα Τατοΐου. Εντελώς «τυχαία», το ζευγάρι ξετρελάθηκε μόλις αντιλήφθηκε τον κ. Μητσοτάκη, και τον φώναξαν για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες μαζί, ενώ οι κάμερες κατέφθασαν εκεί σε αστραπιαίο χρόνο. Τότε όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ αποθέωναν τον πρωθυπουργό για το ανθρώπινο πρόσωπό του και τον αυθορμητισμό του.

Μόνο που, από κάποιο περίεργο παιχνίδι της «τύχης», εκείνη η νύφη που λέγεται Νάντια Μονέου ήταν κόρη στελέχους της ΝΔ στη Νίκαια, και σήμερα – εντελώς «τυχαία» πάντα – ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της με τη ΝΔ στη Β΄ Πειραιά.

Μια κανονική παράσταση δηλαδή που κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκει στο Δελφινάριο, άλλα δυστυχώς αποτέλεσε «σοβαρό» κομμάτι της ειδησεογραφίας εκείνο τον καιρό. Δείγμα και αυτό της ποιότητας της ενημέρωσης που έχουμε στην Ελλάδα, και μια ακόμη υπενθύμιση για το ότι η 108η θέση στην ελευθερία του Τύπου, αποτελεί ύψιστη τιμή για τη χώρα μας.

Όπως φαίνεται, οι στημένες εμφανίσεις του κ. Μητσοτάκη είναι συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ όταν το περιβάλλον δεν είναι απολύτως ελεγχόμενο, συχνά έχουμε γιουχαΐσματα όπως έγινε τις προάλλες στην Καβάλα.

Exit mobile version