ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης;

Σαν να μην έγινε τίποτα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χειροκροτούσε τον Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος χειροκροτούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους οποίους χειροκροτούσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε άραγε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης και λέτε ο πρώην υπουργός μεταφορών να Μαργαρίτη Σχοινά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όταν έλεγε ότι η «Ευρώπη χρειάζεται Μητσοτάκη και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν»;

Σαν να μην έγινε τίποτα στα Τέμπη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χειροκροτούσε τον Μαργαρίτη Σχοινά, ο οποίος χειροκροτούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τους οποίους χειροκροτούσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Ένα συνέδριο της Ν.Δ. αυστηρά για φίλους και εσωτερική κατανάλωση, μακριά από τις ανάγκες και τα θέλω της κοινωνίας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης;

Σε ένα συνέδριο όπου αναδείχτηκε το όνειρό του πρωθυπουργού, που είναι η Ελλάδα να γίνει πάλι μπλε στις ευρωεκλογές.

Μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, μέσα στα excel της επιτυχίας, ένα συνέδριο ολόκληρό χειροκρότησε τη φράση του πρωθυπουργού ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η ελπίδα της Ευρώπης.

Μάλιστα ο Μαργαρίτης Σχοινάς έθεσε τον στόχο, ότι η Ευρώπη χρειάζεται Μητσοτάκη και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και όχι Λεπέν και Σαλβίνι.

Για πιο λόγο Λεπέν και Σαλβινί ενισχύονται τόσα χρόνια δεν μας είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Διαβάστε επίσης:

ΕΝΦΙΑ 2024: Έτσι θα διορθώσετε τα λάθη στο εκκαθαριστικό!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέα σελίδα για την Ευρώπη το συνέδριο της Ν.Δ. λέει ο πρωθυπουργός – Τον πέρασε ο Κουτσούμπας σε δημοτικότητα και έχασε την μπάλα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυριάκος Μητσοτάκης: Τον χειροκρότησε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής όταν είπε ότι η Ν.Δ. είναι η ελπίδα της Ευρώπης;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.