ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυβερνητικοί κύκλοι: «Δεν ισχύουν τα σενάρια για παράταση του lockdown ως τις 25 Απριλίου»

«Σενάρια» που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Κυβέρνηση να παρατείνει το lockdown ως τις 25 Απριλίου, διέψευσαν κυβερνητικοί «κύκλοι». Δημοσιεύματα του Τύπου μετέφεραν την πληροφορία ότι η Κυβέρνηση εξέταζε το ενδεχόμενο να παρατείνει το lockdown, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού καθημερινά, αλλά και των πολλών διασωληνωμένων συμπολιτών μας. Τελικά άνθρωποι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισαν...

«Σενάρια» που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Κυβέρνηση να παρατείνει το lockdown ως τις 25 Απριλίου, διέψευσαν κυβερνητικοί «κύκλοι».
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Σενάρια» που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Κυβέρνηση να παρατείνει το lockdown ως τις 25 Απριλίου, διέψευσαν κυβερνητικοί «κύκλοι».

Δημοσιεύματα του Τύπου μετέφεραν την πληροφορία ότι η Κυβέρνηση εξέταζε το ενδεχόμενο να παρατείνει το lockdown, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού καθημερινά, αλλά και των πολλών διασωληνωμένων συμπολιτών μας.

Τελικά άνθρωποι που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία ξεκαθάρισαν ότι τα σενάρια για παράταση του lockdown μέχρι τις 25 Απριλίου δεν ισχύουν.

Συγκεκριμένα τόνιζαν ότι «…τα σενάρια που διακινούνται και μιλούν για απόφαση παράτασης του lockdοwn ως τις 25 Απριλίου δεν έχουν απολύτως καμία βάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

25η Μαρτίου 2021: Η ελληνική σημαία κυματίζει σε όλο τον κόσμο – Συγκινούν οι Έλληνες της Αφρικής

Αντιπρόεδρος Ραφήνας: «Ο Μένιος Φουρθιώτης φυλάσσεται από εννέα περιπολικά» (pics)

Exit mobile version