ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλέλια Ρένεση σε Άδωνι: «Είμαι κατά των εκβιασμών»

Σκληρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ηθοποιός με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Σκληρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με τους εμβολιασμούς.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σκληρή επίθεση κατά του Άδωνη Γεωργιάδη εξαπέλυσε η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Υπουργού σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Σε ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση παραθέτει μια δήλωση που έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με την οποία η Κυβέρνηση φέρεται να λέει στους επιχειρηματίες: «Μπορείτε να απολύσετε τους ανεμβολίαστους – Δεν γίνεται να έχουν απαιτήσεις»

Η θέση της ηθοποιού στο θέμα είναι η εξής: «Τους ανεγκέφαλους σαν τα μούτρα σου όμως ας τους κρατήσουμε για πάντα ε; ! Δεν είμαι κατά των εμβολιασμών αλλά είμαι κατά των εκβιασμών. Ένας άνθρωπος μπορεί κ πρέπει να έχει το δικαίωμα της επιλογής. Όσο το χοντραίνετε τόσο μας προκαλείτε. Αυτό θέλετε εξ αρχής. Έναν απόλυτο διχασμό.

Που είναι η ηθική των ιατρικών συμβουλίων να πάρει θέση; Πως είναι δυνατόν να αλωνίζει ελεύθερος αυτός ο ανόητος μπόμπος;;; Γρήγορα στη μαμά σου! Μαμ κακά κ νάνι ΤΩΡΑ», ανέφερε στην ανάρτησή της η κυρία Κλέλια Ρένεση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Ανανέωσε κι επίσημα ο Δεληζήσης!

Εμβολιασμός ανηλίκων: Απαραίτητος για το 80%;

Σοκάρουν την Τουρκία τα αρνητικά επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας

Exit mobile version