ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλώτσησε γάτα, την πέταξε από ύψωμα και οι υπόλοιποι γελούσαν – Τραγικό video

Νέο απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα του 2022!
Κλώτσησε γάτα, την πέταξε από ύψωμα και οι υπόλοιποι γελούσαν – Τραγικό video

Σοκ προκαλεί το βίντεο από το μαρτύριο που βίωσε μια άτυχη γάτα έπειτα από μια απάνθρωπη πράξη που συνέβη στην Ελλάδα του 2022, με έναν άνδρα να πετάει το ζώο από ύψωμα ταβέρνας που είναι δίπλα στη θάλασσα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι γεμάτοι από περηφάνια για την πράξη του φίλου τους γελούσαν.

Φαίνεται πως κάποιοι άνανδροι, όπως επίσης και οι παρέες τους, χαίρονται και διασκεδάζουν εν έτη 2022, με τον βασανισμό ανυπεράσπιστων ζώων.

Βέβαια, την ίδια στιγμή αγνοούν μάλλον πως η κακοποίηση ζώων θεωρείται πλέον κακούργημα και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως 10 έτη και πρόστιμο έως 50.000 ευρώ.

Το video έφερε στην επιφάνεια η Stamatina Stamatakou (@StamatinaSs) με ανάρτηση της στο Twitter με την εικόνα να προκαλεί οργή ενώ έχουν ενημερωθεί ήδη οι αρχές για το σοκαριστικό αυτό περιστατικό.

Δείτε το video:

Να σημειώσουμε πως ο άνθρωπος που δημοσίευσε τα εν λόγω stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει φιλόζωος (αφού πρώτα κάνει χυδαία επίθεση σε όσους αναδημοσίευσαν το video) και μιλάει μετανιωμένος για μια άτυχη στιγμή μετά από «5 μπυρίτσες και ένα ουζάκι παραπάνω»…

Update 15:00 Ο επίμαχος λογαριασμός κλειδώθηκε από τον χρήστη ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για τον εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα γνωστή αθλήτρια το όνομα της οποίας ενεπλάκη στην υπόθεση, ανέφερε με story στο δικό της προφίλ στο Instagram πως δεν έβλεπε προς εκείνη την κατεύθυνση την ώρα που συνέβη το περιστατικό.

Αυτό το περιστατικό έρχεται να διαδεχθεί τις πολλές απάνθρωπες πράξεις εναντίον ζώων με πιο χαρακτηριστική την επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα με μαχαίρι ένας σκύλος!

 

Ειδήσεις τώρα

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή βρίσκει γυμνούς Κορίνα-Μπάμπη

Σασμός: Καταρρέει ο Νικηφόρος στον τάφο του Στεφανή – Η Άσπα τρέμει ξανά τον Κώστα

Η γη της ελιάς: Η Ελένη ξεφτιλίζει την Αρετή στη ταβέρνα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλώτσησε γάτα, την πέταξε από ύψωμα και οι υπόλοιποι γελούσαν – Τραγικό video», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.