ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κολωνός: Καταγγελία – ΣΟΚ για συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών, έκανε η Δικαστική Πραγματογνώμονας Χριστίνα Αντωνοπούλου!

Κολωνός: «Προστατεύουν αυτούς που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση», κατήγγειλε στο Kontra η δικαστική ψυχολόγος!
Κολωνός: Καταγγελία – ΣΟΚ για συγκάλυψη επωνύμων παιδοβιαστών, έκανε η Δικαστική Πραγματογνώμονας Χριστίνα Αντωνοπούλου!

Σημεία και τέρατα που ανατριχιάζουν στο άκουσμά τους, κατήγγειλε η καθηγήτρια ΕΚΠΑ και Δικαστική Ψυχολόγος-Πραγματογνώμονας και Κοινωνιολόγος, Χριστίνα Αντωνοπούλου, για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, η δίκη για την οποία ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σημειώνεται ότι από την ογκώδη λίστα των 213 ατόμων που φέρεται να ήταν οι υποψήφιοι «πελάτες» για τη φριχτή σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης, η δίκη σήμερα έχει ως βασικό κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, τη μητέρα του παιδιού και μόλις 26 άτομα ακόμη.

Ενώ τον πρώτο καιρό που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση (και η κοινή γνώμη «έβραζε» από οργή), είχαν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα και η φωτογραφίες των πρώτων 5-6 συλληφθέντων (εκ των οποίων κανείς δεν ήταν δημοφιλές και σημαίνον πρόσωπο), η συνέχεια ήταν ότι μόλις η υπόθεση «καταλάγιασε», τα υπόλοιπα ονόματα έμειναν (και συνεχίζουν να παραμένουν) στην απόλυτη αφάνεια.

Με τις διαρροές και τις φήμες εδώ και καιρό να κάνουν λόγο για υψηλά πολιτικά πρόσωπα και γνωστούς επιχειρηματίες με ισχυρές διασυνδέσεις να βρίσκονται στη μαύρη λίστα των παιδοβιαστών, έχει φουντώσει η κουβέντα περί προσπάθειας συγκάλυψης του θέματος, αφού και οι «περίεργοι» χειρισμοί της υπόθεσης δίνουν τροφή στη θεωρία περί «κουκουλώματος»

Η κα Αντωνοπούλου, μιλώντας στο Kontra Channel, υποστήριξε χωρίς περιστροφές ότι γίνεται προσπάθεια να βγουν αλώβητα τα «μεγάλα ψάρια» και να την πληρώσουν μόνο οι παιδοβιαστές που δεν έχουν υψηλές διασυνδέσεις, ενώ κατήγγειλε ότι η 12χρονη δέχεται αφόρητη ψυχολογική πίεση από τους ειδικούς ψυχολόγους!

«Χειρότερη κακοποίηση από ειδικούς ψυχολόγους δεν έχει γίνει ποτέ σε κακοποιημένο παιδί! Τα τραύματα που έχουν δημιουργήσει σε αυτό το παιδί οι ειδικοί ψυχολόγοι της αστυνομίας, ούτε οι ίδιοι οι βιαστές δεν τα δημιούργησαν. Καθοδηγούμενα, υποβολιμαία και με σενάριο για προστασία αυτών που είναι υπεράνω υποψίας και έχουν πολιτική διασύνδεση. Τελεία και παύλα … Θα τα πω και στο δικαστήριο δεν έχω πρόβλημα», είπε η κα Αντωνοπούλου και συνέχισε:

«Αν θα δείτε τα βίντεο με τις συνεντεύξεις του παιδιού, ο τρόπος που ρωτά η ψυχολόγος, δεν θα τολμούσε να ρωτήσει μια γυναίκα η οποία έχει ζήσει τη ζωή της. Ένα 12χρονο παιδί είναι εκτεθειμένο στη μεγαλύτερη δευτερογενή κακοποίηση της ζωής του. Αν μπορούσαμε να προστατεύσουμε αυτό το παιδί… πλέον δεν προστατεύεται όταν μπροστά του ο ειδικός του παρουσιάζει συνεχώς άντρες που το κακοποίησαν. Αυτό το παιδί είναι ρημαγμένο, είναι μολυσμένο από τον τρόπο που εξετάζεται. Επομένως δεν μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα αξιόλογα, αμερόληπτα».

Στην επισήμανση του Πάνου Παναγιωτόπουλου για το αν υποστηρίζει η κα Αντωνοπούλου ότι «συγκαλύφτηκαν ονόματα επωνύμων παιδοβιαστών», η δικαστική ψυχολόγος απάντησε: «Βεβαίως»!

«Η μάνα έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων»

Και οι απίστευτες καταγγελίες της κα Αντωνοπούλου δεν έμειναν εκεί. Υποστήριξε ότι στον βωμό της συγκάλυψης της υπόθεσης, θυσιάζεται και η μητέρα της 12χρονης ως βολικό θύμα, που μαζί με λίγους «αναλώσιμους» κατηγορούμενους θα καλύψουν την υπόλοιπη λίστα της φρίκης!

«Ξέρετε ότι από τους 26 κατηγορούμενους, οι 20 είναι έξω και μόνο έξι μέσα στη φυλακή;» ρώτησε η Χριστίνα Αντωνοπούλου και πρόσθεσε:

«Είναι μέσα, θυσιάζονται, για παράδειγμα η μάνα. Έχει θυσιαστεί για τη συγκάλυψη κάποιων άλλων. Έχουν ρίξει στάχτη στα μάτια, πολλοί διαφεύγουν. Έχουν επιλέξει κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την εξουσία να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη δικαιοσύνη όπως πρέπει. Επέλεξαν κάποιους για να μπορέσουν να πουν ότι λύσαμε το μεγάλο πρόβλημα».

Να υπενθυμίσουμε γι’ αυτήν την τόσο δύσοσμη υπόθεση, ότι ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης έχει κάνει λόγο για τουλάχιστον 4-5 περιστατικά εκφοβισμού ως τον Απρίλιο του 2023, με στόχο να κλείσει το στόμα της η 12χρονη, με τελευταίο περιστατικό να αφορά έναν άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με ποδονάρια στα παπούτσια του, ο οποίος επιχείρησε να εισβάλει με μαχαίρι στο σπίτι της θείας της 12χρονης όπου φιλοξενούταν τότε, τραυματίζοντας το παιδί στο χέρι!

Όλες αυτές οι μελανές κηλίδες σκιαγραφούν ένα ζοφερό κύκλωμα που κινείται γύρω από την υπόθεση και με ποικίλους τρόπους παρεμποδίζει την απόδοση δικαιοσύνης για ένα ζήτημα τεραστίων διαστάσεων…

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Συνθήματα της ΣΜΥΝ: Όποιος τιμωρήσει αυτά τα παιδιά, ας μετακομίσει μια ώρα αρχύτερα στην Τουρκία να υπηρετεί τον «εφέντη» του

Συνθήματα της ΣΜΥΝ: Όποιος τιμωρήσει αυτά τα παιδιά, ας μετακομίσει μια ώρα αρχύτερα στην Τουρκία να υπηρετεί τον «εφέντη» του

Κάτω τα χέρια από το μέλλον της Ελλάδας! - Έπαθαν αλλεργία με τον πατριωτικό ενθουσιασμό της ΣΜΥΝ, οι τουρκόφιλοι και οι υμνητές των pride

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης – Μεταναστευτικό: «Θυμήθηκε» τη σκληρή γραμμή στις επιστροφές λαθρομεταναστών μετά από 6 χρόνια

Κυριάκος Μητσοτάκης – Μεταναστευτικό: «Θυμήθηκε» τη σκληρή γραμμή στις επιστροφές λαθρομεταναστών μετά από 6 χρόνια

Αφού επί των ημερών του «βούλιαξε» η χώρα από παράνομες εισόδους, τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζει μια «μαγική εικόνα»

Κοινωνία
Κοινωνία: Περπατούσε στον Άγιο Παντελεήμονα και άγνωστος τη χτύπησε από πίσω με πέτρα στο κεφάλι

Περπατούσε στον Άγιο Παντελεήμονα και άγνωστος τη χτύπησε από πίσω με πέτρα στο κεφάλι

Ο δράστης διέφυγε ενώ η γυναίκα έμεινε αιμόφυρτη στο δρόμο και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, όπου και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Με το «έτσι θέλω» η Αδειλίνη αφαίρεσε την υπόθεση από τη μάνα του Βασίλη Καλογήρου – Αδικαιολόγητη κίνηση με τεράστια ερωτηματικά!

Τέμπη: Με το «έτσι θέλω» η Αδειλίνη αφαίρεσε την υπόθεση από τη μάνα του Βασίλη Καλογήρου – Αδικαιολόγητη κίνηση με τεράστια ερωτηματικά!

Τέμπη: Μια μέρα μετά τη θεσμική συνάντηση της Σοφίας Αποστολάκη με δικηγόρους θυμάτων, η Γ.Αδειλίνη την έδιωξε από την υπόθεση!

Κοινωνία
Κοινωνία: Δύο παιδάκια με τη δασκάλα τους έκαναν παρέλαση στη Γαύδο

Δύο παιδάκια με τη δασκάλα τους έκαναν παρέλαση στη Γαύδο

Στη Γαύδο χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας.

Κοινωνία
Κοινωνία: Συγκλονιστικό βίντεο: Η αδικοχαμένη 22χρονη Κλαούντια Λάτα «παρέλασε» με τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Συγκλονιστικό βίντεο: Η αδικοχαμένη 22χρονη Κλαούντια Λάτα «παρέλασε» με τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων

Φώναξε με δυνατή φωνή το τμήμα της ΣΣΑΣ για την αδικοχαμένη νέα στα Τέμπη.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πελοπόννησος: Περηφάνια για τον Νικηταρά!

Πελοπόννησος: Περηφάνια για τον Νικηταρά!

Η Πελοπόννησος έβγαλε έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες της Ελλάδας!

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: 25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

Κάθε προσευχή, κάθε μάχη και κάθε λόγος των ηρώων του '21 μαρτυρούν ένα καταπληκτικό θαύμα που όμοιο του δεν είδε ποτέ η ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι που είχε ψαρέψει και κατάπιε τρία αγκίστρια

Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι που είχε ψαρέψει και κατάπιε τρία αγκίστρια

Ψαράς στο Αγρίνιο έφαγε χταπόδι και μαζί 3 αγκίστρια

Κοινωνία
Κοινωνία: ΣΟΚ – Ακριβαίνει το ψωμί

ΣΟΚ – Ακριβαίνει το ψωμί

Το ψωμί θα γίνει ακόμα πιο ακριβό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς την Ευρώπη και οι ηγεσίες της μας οδηγούν σε ολοκαύτωμα, μέσω μιας αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Συγκλονιστικός Κοκοτσάκης, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια των θυμάτων – «Μην κουνιέσαι σε παρακαλώ…» – «Μάρθη σε αγαπώ…»

Τέμπη: Συγκλονιστικός Κοκοτσάκης, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια των θυμάτων – «Μην κουνιέσαι σε παρακαλώ…» – «Μάρθη σε αγαπώ…»

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, ο Βασίλης Κοκοτσάκης αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές των παιδιών του Παύλου Ασλανίδη και της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία
Κοινωνία: Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκίνησε η υποβολή τους στο Taxisnet – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκίνησε η υποβολή τους στο Taxisnet – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στο Taxisnet – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάσχα με εισαγόμενα αρνιά! – Δεν επαρκούν τα ντόπια λόγω ευλογίας και πανώλης – Η τιμή το κιλό

Πάσχα με εισαγόμενα αρνιά! – Δεν επαρκούν τα ντόπια λόγω ευλογίας και πανώλης – Η τιμή το κιλό

Ούτε στο 50% των αναγκών της ελληνικής αγοράς για το Πάσχα είναι πιθανό να μην φτάσει η διαθεσιμότητα σε αρνιά και γενικότερα αμνοερίφια σύμφωνα με τους Έλληνες κτηνοτρόφους. Συνεπώς η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης αναμένεται να γίνει σε μεγάλο ποσοστό και με εισαγόμενα αρνιά. Τα εισαγόμενα θα πρέπει να σφαχτούν σε άλλες χώρες, είτε στην...

Κοινωνία
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025.

Media
VIRAL: Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας ήταν 10.482.487 κάτοικοι.

VIRAL
Κοινωνία: Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Πότε θα γίνει η αλλαγή ώρας φέτος;

Κοινωνία