ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Με δεκάρι στη Βουλή – Τόσες έδρες θα πάρει το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού!(upd)

Κυριολεκτικά με το 1,5 πόδι εντός Βουλής είναι το Κόμμα ΝΙΚΗ. Πόσες έδρες θα πάρει σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα.

Κυριολεκτικά με το 1,5 πόδι εντός Βουλής είναι το Κόμμα ΝΙΚΗ. Πόσες έδρες θα πάρει σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα.
Κόμμα ΝΙΚΗ: Η φανέλα με το «9» στη Βουλή – Τόσες έδρες θα πάρει το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Κόμμα ΝΙΚΗ είναι πολύ κοντά στην είσοδό του στη Βουλή. Αυτό δείχνει το πρώτο αποτέλεσμα από τα Exit Polls. Οι εκλογές είναι ακόμα σε εξέλιξη, σε ότι έχει να κάνει το τελικό αποτέλεσμα τουλάχιστον. Ο Δημήτρης Νατσιός θα είναι μαζί με άλλους 8 (μίνιμουμ) Βουλευτές στη Βουλή. Σύμφωνα με τα pr;vta επίσημα αποτελέσματα… πιάνει δεκάρι!

Αν ισχύσουν τα αποτελέσματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τα exit polls, η ΝΙΚΗ θα έχει εννιά βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο. Η «φανέλα με το 9» συν τον Δημήτρη Νατσιό! Το «δεκάρι» που λέμε και στο ποδόσφαιρο! Το θέμα είναι να παίξει την μπάλα όπως πρέπει στη Βουλή η ΝΙΚΗ. Σε ότι αφορά τα εθνική ζητήματα, την Παιδεία και τον Ελληνισμό αυτό θα είναι!

Πάντα οι βουλευτές της Νίκης που αναφέρουμε, ο αριθμός 10 δηλαδή πλέον, σε περίπτωση που ισχύσει το εκλογικό αποτέλεσμα που έχουμε στα χέρια μας λίγο μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα δείχνουν δέκα βουλευτές!






 

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ για το Κόμμα ΝΙΚΗ και τους βουλευτές που θα έχει

Exit mobile version