ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Πιστέψαμε, διεκδικήσαμε, ομολογήσαμε…

Το Κόμμα ΝΙΚΗ είναι στη Βουλή. Το Sportime στήριξε ανθρώπους που μας ενώνουν τα ίδια ιδανικά. Η χαρά είναι δική τους και δική μας.
Κόμμα ΝΙΚΗ: Πιστέψαμε, διεκδικήσαμε, ομολογήσαμε…

Είναι επίσημο και οριστικό. Το Κόμμα ΝΙΚΗ είναι στη Βουλή. Το Sportime στήριξε τη ΝΙΚΗ λόγω των ίδιων «πιστεύω». Πιστέψαμε, διεκδικήσαμε, ομολογήσαμε και η επόμενη μέρα δεν μας βρίσκει δικαιωμένους. Ανακουφισμένους μας βρήκε. Λίγο πιο ήρεμους. Με την ελπίδα πλέον να λάμπει.

Η ΝΙΚΗ είναι στη Βουλή! Δεν κρύψαμε το «θέλω» μας. Αυτό ήταν άδολο. Ισχύει ακριβώς ότι γράψαμε στο πρωτοσέλιδο της Παρασκευής. Κατανοούμε. Σεβόμαστε. Αγαπάμε. Ο Χριστός είναι μέσα στην καθημερινότητάς μας. Είναι μέσα και σε αυτή των μελών της ΝΙΚΗΣ. Απλή αναγωγή είναι πως θα Τον φέρουν και στη Βουλή.

Ειλικρινά, καμία σημασία δεν έχει η «λάσπη» που έπεσαν πάνω στη ΝΙΚΗ. Τα όσα ακούσαμε κι εμείς σαν Sportime για την επιλογή μας. Όλος ο καιρός είναι μπροστά μας. Φάρος αλήθειας ήμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε.

Δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάκτυλό μας. Δεν παίξαμε με τις λέξεις.  Μέχρι και come out κάναμε! Για να γίνεται κατανοητό σε… όλες τις γλώσσες!

Ήμαστε ξεκάθαροι. Ομολογήσαμε. Η προσδοκία μας ήταν…

Ανάσταση Βουλής…

ΑΜΗΝ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Πιστέψαμε, διεκδικήσαμε, ομολογήσαμε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.