ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 375 νέα κρούσματα και 12 θάνατοι – Στους 238 οι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός: Σε 375 ανέρχονται τα νέα κρούσματα στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.
Κορονοϊός: 375 νέα κρούσματα και 12 θάνατοι – Στους 238 οι διασωληνωμένοι

Κορονοϊός: Σε 375 ανέρχονται τα νέα κρούσματα στη χώρα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΟΔΥ.

Κορονοϊός: Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 375, εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 420.670 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 41 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 618 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 12, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.646 θάνατοι.Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 238 (64.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 84.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.657 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 46 (ημερήσια μεταβολή -13.21%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 55 ασθενείς.

Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Δέλτα: Τι γίνεται στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμών

O Σπανούλης είπε «τέλος»! Ένας θρύλος αποχωρεί

Survivor trailer 27/6: «Βόμβα» στους Amigos – Έκαναν στην άκρη τον Ηλία! (vid)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Αποκάλυψη - σοκ από δικηγόρο οικογενειών - Όλα για να μην αποκαλυφθεί το μπάχαλο των ιατροδικαστών και να μην εντοπιστούν τα χημικά!

Κοινωνία
Κοινωνία: «Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

«Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

Καρυστιανού: «Στάση δειλίας και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα» - Τα «γυρίζει» το Μαξίμου και ετοιμάζει Προανακριτική - παρωδία

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει τον νέο υφυπουργό Ενέργειας που δρούσε ως λομπίστας των συμφερόντων Μπάιντεν και Τουρκίας

Κοινωνία
Must Read: 20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

(video) Ένα απρόσμενο γεγονός μοναδικό ίσως στην παγκόσμια «τραγουδιστική» ιστορία

Must Read
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Έκθετη η εισαγγελέας Αδειλίνη από μια ακόμη μαρτυρία γονιού, που μάλιστα είναι και καθηγητής Μαθηματικών στο ΑΠΘ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Δέος με τα λόγια της μητέρας - «Βασίλη μου, τώρα είσαι στην πιο γλυκιά αγκαλιά, και αυτό γαληνεύει τον πόνο της καρδιάς μου από τη ρομφαία της απουσίας σου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Αδιανόητη δήλωση από τον βουλευτή της ΝΔ, που προσβάλλει τους 57 νεκρούς εμφανίζοντας τους ως απαραίτητη θυσία για σύγχρονο σιδηρόδρομο

Κοινωνία
Κοινωνία: Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Σε πλήθος αναρτήσεων, αλλά ακόμα και σε εκτενές άρθρο είχε αναπτύξει τις ανθελληνικές θέσεις του ο νέος υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος

Κοινωνία
Κοινωνία: Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δικαιώθηκαν οι αδικοχαμένες ψυχούλες - Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα πως η 36χρονη μητέρα, δολοφόνησε και τα δύο μικρότερα παιδιά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Η ΝΙΚΗ έχει ήδη αποφασίσει ποιον στηρίζει. Αλλά πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Απόστολος Μόσιος: «Κρύψου»

Απόστολος Μόσιος: «Κρύψου»

Digital single & music video από το Ogdoo Music Group

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Δεδομένο πλέον ότι υπήρχε παράνομο φορτίο – Σε 6 σημεία της εμπορικής ανιχνεύτηκαν ξυλόλιο και τολουόλιο

Έγκλημα στα Τέμπη: Δεδομένο πλέον ότι υπήρχε παράνομο φορτίο – Σε 6 σημεία της εμπορικής ανιχνεύτηκαν ξυλόλιο και τολουόλιο

Ο Κώστας Λακαφώσης εντόπισε στοιχεία δειγματοληψίας από το Γενικό Χημείο του Κράτους - Σε 13 σημεία συνολικά έχουν εντοπιστεί τα φονικά χημικά

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Εθνική μειοδοσία με τη «βούλα» του Χρήστου Ροζάκη - Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τοποθετεί τουρκόφιλους υφυπουργούς σε θέσεις - κλειδιά

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Δύο υφυπουργοί σε νευραλγικά πόστα, ο ένας αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου και ο άλλος δήλωνε υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες για 1,3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αυτό το οικοδόμημα (σ.σ. Εθνική Πινακοθήκη), είναι ιδιωτικό; Είναι προσωπικό του καλλιτέχνη που παρουσίασε τα έργα αυτά;

Κοινωνία
Κοινωνία: Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Η Αναστασία Γιάμαλη σχολιάζει την απόσυρση των έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη.

Κοινωνία