ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα – 35 στο σύνολο

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι τρεις άνθρωποι. Πρόκειται για ηλικιωμένους ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, με τα θύματα της πανδημίας στη χώρα να ανέρχονται πλέον σε 35. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα» Ο νεκρός στην Αθήνα νοσηλευόταν στο...
Κορονοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα – 35 στο σύνολο

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς έγινε γνωστό ότι κατέληξαν άλλοι τρεις άνθρωποι.

Πρόκειται για ηλικιωμένους ασθενείς που νοσηλεύονταν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη, με τα θύματα της πανδημίας στη χώρα να ανέρχονται πλέον σε 35.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν θα έχουμε έξοδο το φετινό Πάσχα»

Ο νεκρός στην Αθήνα νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ ο θανών στη Θεσσαλονίκη βρισκόταν διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ. Τέλος στην ακριτική πόλη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης κατέληξε ένας ηλικιωμένος από την Ξάνθη.

Μέχρι χθες σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν 1.061.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα – 35 στο σύνολο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.