ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναστολή πτήσεων από και προς Ισπανία

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Ισπανία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών αποφάσεων για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα. Η ΥΠΑ με την 3η  κατά σειρά αναγγελία (ΝΟΤΑΜ) ενημέρωσε ότι από σήμερα 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 24:00 το βράδυ έως τις 29 Μαρτίου 2020 και...

Ισπανία
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοίνωσε την προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων από και προς την Ισπανία, στο πλαίσιο των κυβερνητικών αποφάσεων για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα.

Η ΥΠΑ με την 3η  κατά σειρά αναγγελία (ΝΟΤΑΜ) ενημέρωσε ότι από σήμερα 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 24:00 το βράδυ έως τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 24:00 το βράδυ αναστέλλονται όλες οι πτήσεις, μεταφοράς επιβατών, από και προς τα αεροδρόμια της Ισπανίας.

 

Διαβάστε επίσης- Κορονοϊός: Στιγμή ανθρωπιάς, στην Ισπανία χειροκρότησαν όλους τους γιατρούς (vid)

Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτή την προσωρινή απαγόρευση εξαιρούνται οι εμπορευματικές (Cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος  (sanitary) και οι ferry flights, δηλαδή οι πτήσεις αεροσκαφών μόνο με το πλήρωμα του.

Επιπλέον η  ΥΠΑ ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι οι ενέργειες αυτές γίνονται σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ως μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19.

 

Exit mobile version