ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μπουρλά: Τότε έρχεται το χάπι!

O Αλμπέρ Μπουρλά μίλησε για το φάρμακο κατά του κορονοϊού.
Κορονοϊός – Μπουρλά: Τότε έρχεται το χάπι!

Κορονοϊός: Η αλήθεια είναι πως έχει γίνει πολύς λόγος για το λεγόμενο φάρμακο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Αλμπέρ Μπουρλά, έκανε τη δική του εκτίμηση.

Πριν λίγες ημέρες διαβάσατε στο Sportime για το ποια είναι αυτά τα φάρμακα που δοκιμάζουν για να πολεμήσουν τον ιό. Ναι, μπορεί έως τώρα τα εμβόλια να φαντάζουν ως η μοναδική λύση, όμως από ότι φαίνεται προστίθενται και άλλα… όπλα στη φαρέτρα.

Ο κ. Μπουρλά σε αποκλειστική συνέντευξη στην ΕΡΤ εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως έως το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο.

Όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή η εταιρεία του κάνει κλινικές μελέτες για φάρμακο το οποίο θα χορηγείται από το στόμα και όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε πολούς λόγους να πιστεύουμε ότι θα είναι αποτελεσματικό».

Παράλληλα, ανέφερε πως το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές σε ότι αφορά τη χορήγησή του για τα παιδιά.

Κορονοϊός: Όσα ανέφερε ο Αλμπέρ Μπουρλά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Μπουρλά: Τότε έρχεται το χάπι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.