ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Έρχεται και 3η δόση – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Κορονοϊός - Εμβόλιο: Tην άποψη της πως μέσα στο καλοκαίρι θα δοθούν οδηγίες για τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου, εξέφρασε η Ματίνα Παγώνη. Πότε αναμένεται να βγάλουμε τις μάσκες.
Κορονοϊός – Εμβόλιο: Έρχεται και 3η δόση – Πότε βγάζουμε τις μάσκες

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Tην άποψη της πως μέσα στο καλοκαίρι θα δοθούν οδηγίες για τη χορήγηση τρίτης δόσης του εμβολίου, εξέφρασε η Ματίνα Παγώνη. Πότε αναμένεται να βγάλουμε τις μάσκες.

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε σε δηλώσεις της στο κανάλι του ΣΚΑΪ, την εκτίμηση ότι εντός του καλοκαιριού θα δοθούν οδηγίες για τη χορήγηση τρίτης δόσης σε όσους κάνανε το εμβόλιο.

Η ίδια διευκρίνισε ότι όσοι εμβολιάζονται τώρα, πιθανώς θα χρειαστούν μια τρίτη δόση σε ένα χρόνο ενώ ως προς τις μάσκες, ανέφερε ότι οι πολίτες πρέπει να τις φορούν και στις διακοπές, ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού, όπου δεν γνωρίζουν ποιος βρίσκεται δίπλα τους.

Σημείωσε, δε, οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φορούν μάσκες όταν ο πληθυσμός εμβολιαστεί σε ποσοστό 80%.

Για το πότε θα βγάλουμε τις μάσκες τοποθετήθηκε και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ που είπε για το θέμα πως «θα είναι σύντομα που θα βγάλουμε τις μάσκες σε εξωτερικούς χώρους. Φαίνεται ότι τις επόμενες εβδομάδες θα βγάλουμε τις μάσκες».

«Ωστόσο το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να εμβολιαστούμε όλοι. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Κύθνου, όπου έχουν εμβολιαστεί οι κάτοικοι στο 90%», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλεία: Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους – Δύο νεκροί

Βιασμός 50χρονης στα Πετράλωνα: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

 Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η υπερασπιστική γραμμή του πιλότου – Τι είπε ο δικηγόρος

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Εμβόλιο: Έρχεται και 3η δόση – Πότε βγάζουμε τις μάσκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.