ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Έτσι θα ανοίξουν ξανά τα καταστήματα (vids)

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν ξανά τα εμπορικά καταστήματα στην Ελλάδα. Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Μία γενική αρχή, σχετικά με το σχεδιασμό για το πως και πότε θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι...

Άρση μέτρων: Την Πέμπτη θα γίνουν γνωστά τα στοιχεία από τη χαλάρωση
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Καλεσμένος στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν ξανά τα εμπορικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε: «Μία γενική αρχή, σχετικά με το σχεδιασμό για το πως και πότε θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ή άρση των περιοριστικών μέτρων θα γίνει με αντίστροφη πορεία από αυτή που έκλεισαν και πιστεύουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και στα μέσα Μαΐου, με βάση το καλό σενάριο, θα μπορεί να ξεκινήσει η αντίστροφη πορεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πότε και πως αναμένεται το δεύτερο κύμα του ιού

Στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση σε συνεργασία με ειδικούς επεξεργάζεται κάθε σενάριο για τη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Ακόμα μίλησε για τις οικονομικές επιπτώσεις που υπάρχουν μέχρι τώρα, ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση θέλει να διαψεύδει τις απαισιόδοξες προβλέψεις.

Τέλος αναφέρθηκε και στο «μαξιλαράκι» του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι είναι κάτι θετικό, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα.

Exit mobile version