ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Η Ευρώπη το επίκεντρο της πανδημίας» λέει ο ΠΟΥ

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η Ευρώπη πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο.  Περισσότεροι από 5.οοο χιλιάδες είναι οι νεκροί λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αρκετές χώρες, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία κήρυξαν κατάσταση...
Κορονοϊός: «Η Ευρώπη το επίκεντρο της πανδημίας» λέει ο ΠΟΥ

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η Ευρώπη πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο. 

Περισσότεροι από 5.οοο χιλιάδες είναι οι νεκροί λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Αρκετές χώρες, όπως η Ισπανία και η Βουλγαρία κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Μάλιστα η Γερμανία εξετάζει την αποδέσμευση ενός πακέτου ύψους μισού τρισεκατομμυρίου.

Η Ευρώπη βρίσκεται στο «επίκεντρο» της πανδημίας του κορονοϊού, προειδοποίησε ο διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, καλώντας τις χώρες να «εντοπίζουν, να απομονώνουν, να εξετάζουν και να θεραπεύουν κάθε κρούσμα. Η Ευρώπη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της πανδημίας του κορονοϊού».

Παράλληλα ο Γκεμπρεγέσους επεσήμανε ότι ο κορονοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερα από 5.οοο άτομα, τα περισσότερα εξ αυτών προέρχονται από την Ιταλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Η Ευρώπη το επίκεντρο της πανδημίας» λέει ο ΠΟΥ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ