ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλάδα: Κατέληξε 62χρονος στον «Ευαγγελισμό» – 156 τα θύματα

Κορονοϊός: Στα 156 ανέρχονται τα θύματα στην Ελλάδα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (13/5) κατέληξε ένας 62χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Νωρίτερα στην ανακοίνωσή του ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει άλλους τρεις θανάτους το τελευταίο 24ωρο και άλλα 16 κρούσματα του κορoνοϊού, εκ...
Ελλάδα: Κατέληξε 62χρονος στον «Ευαγγελισμό» – 156 τα θύματα

Κορονοϊός: Στα 156 ανέρχονται τα θύματα στην Ελλάδα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (13/5) κατέληξε ένας 62χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα στην ανακοίνωσή του ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει άλλους τρεις θανάτους το τελευταίο 24ωρο και άλλα 16 κρούσματα του κορoνοϊού, εκ των οποίων τα δέκα σε γνωστές συρροές κρουσμάτων.

Μετά τον χαμό του 62χρονου, άλλοι 27 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι (17 άνδρες – 10 γυναίκες), ενώ συνολικά 88 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός: Οι τελευταίες ειδήσεις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελλάδα: Κατέληξε 62χρονος στον «Ευαγγελισμό» – 156 τα θύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.