ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Και η ισπανική «ABC» προτείνει Ελλάδα για το καλοκαίρι

Σίγουρα ο κορονοϊός θα φέρει πολύ μεγάλη πτώση στην τουριστική ζωή, αφού ο κόσμος θα σκέφτεται διπλά προκειμένου να βγει από τη χώρα του και να πάει σε μία άλλη για διακοπές. Ωστόσο ο διεθνής τύπος συνεχίζει να στηρίζει την Ελλάδα και την προτείνει στους πολίτες της, ως το ιδανικό μέρος για να επισκεφτούν. Η...
Κορονοϊός: Και η ισπανική «ABC» προτείνει Ελλάδα για το καλοκαίρι

Σίγουρα ο κορονοϊός θα φέρει πολύ μεγάλη πτώση στην τουριστική ζωή, αφού ο κόσμος θα σκέφτεται διπλά προκειμένου να βγει από τη χώρα του και να πάει σε μία άλλη για διακοπές.

Ωστόσο ο διεθνής τύπος συνεχίζει να στηρίζει την Ελλάδα και την προτείνει στους πολίτες της, ως το ιδανικό μέρος για να επισκεφτούν.

Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «ABC» λοιπόν, τονίζει πως η κατάσταση στην Ελλάδα είναι καλή, ενώ η πρώτη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει στεφθεί με επιτυχία.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Έναρξη της τουριστικής δραστηριότητας στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου. Η έγκαιρη λήψη μέτρων κατά της πανδημίας και η τήρησή τους από τους Έλληνες, δημιουργούν σχετικά αισιόδοξο κλίμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο επίδομα έως 300 ευρώ: Ποιοι το δικαιούνται, πότε θα το λάβουν

Μάλιστα ο αρθρογράφος του συγκεκριμένου κειμένου τονίζει: «Στην Ελλάδα, οι ξενοδόχοι, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα και τα ταξιδιωτικά γραφεία άκουσαν με κάποια ανακούφιση τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να λέει στη διάρκεια συνέντευξης την περασμένη Δευτέρα, ότι η τουριστική δραστηριότητα θα αρχίσει από την 1η Ιουλίου.

Ο πρωθυπουργός αναφερόταν στη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων, τα οποία προετοίμασε η επιστημονική συμβουλευτική επιτροπή της ελληνικής κυβέρνησης. Ωστόσο πρόσθεσε ότι «θα είναι ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι.

Ελπίζουμε ότι το χειρότερο έχει περάσει». Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τα στοιχεία των ερχόμενων εβδομάδων, τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους ταξιδιώτες και τις πτήσεις, δεδομένου ότι οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες (οι επτά στους δέκα) φθάνουν στη χώρα αεροπορικώς».

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Καραγάτσος, εξήγησε με στοιχεία το φιάσκο διαχείρισης σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Οι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έμαθαν τι είπε ο κ. Παπασταύρου πριν καν τα πει- Η Μιλένα Αποστολάκη κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία
Κοινωνία: TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

TikTok: Ελληνίδα ψωνίζει στα Κανάρια νησιά και παθαίνει σοκ με τη διαφορά από Ελλάδα – «3 λίτρα ελαιόλαδο με 11 ευρώ»

Μισό κιλό χοιρινές μπριζόλες με 3,19 ευρώ - Οργή προκαλούν οι ακραίες διαφορές τιμών με την πανάκριβη Ελλάδα

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Δημοσκόπηση ALCO: Οι 8 στους 10 στηρίζουν τις κινητοποιήσεις των αγροτών – Το 56% θέλει εκλογές εντός του 2026

Κατά 80% οι πολίτες αποδοκιμάζουν το έργο της κυβέρνησης και υποστηρίζουν ότι δεν κατανοεί τις ανάγκες του λαού

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Το ύπουλο δηλητήριο του Netflix στα παιδιά: 41% των «κατάλληλων» σειρών είναι γεμάτες με woke μηνύματα!

Έρευνα - σοκ ενός συντηρητικού οργανισμού στις ΗΠΑ εντόπισε 326 σειρές να επιχειρούν πλύση εγκεφάλου με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!

Ελευθέριος Ανδρώνης