ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης (vid)

Μέχρι τις 3 Απριλίου, θα κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης, στην προσπάθεια που γίνεται για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός καρδινάλιος, Άντζελο ντε Ντονάτις. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που γίνονται στην Ιταλία, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με την Κυβέρνηση της χώρας να λαμβάνει συνεχώς νέα...
Κορονοϊός: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης (vid)

Μέχρι τις 3 Απριλίου, θα κλείσουν όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης, στην προσπάθεια που γίνεται για περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός καρδινάλιος, Άντζελο ντε Ντονάτις.

Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που γίνονται στην Ιταλία, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με την Κυβέρνηση της χώρας να λαμβάνει συνεχώς νέα μέτρα.

Στο πλαίσιο αυτό, όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης θα κλείσουν μέχρι τις 3 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε ο Ιταλός καρδινάλιος Άντζελο ντε Ντονάτις, επίσκοπος της Ρώμης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζαμπέλης: «Στην Ιταλία το υποτιμήσαμε και το πληρώσαμε»

«Μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, η πρόσβαση στις εκκλησίες της Ρώμης και γενικότερα σε χώρους λατρείας, που είναι ανοιχτοί στο κοινό, απαγορεύεται σε όλους τους πιστούς», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ενώ οι λειτουργίες, όπως οποιεσδήποτε άλλες συναθροίσεις είχαν ήδη απαγορευτεί, οι εκκλησίες παρέμεναν ανοικτές στους πιστούς που ήθελαν να προσευχηθούν εκεί.

«Ας θυμηθούμε ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε για το κοινό καλό», πρόσθεσε, αναφέροντας όλες τις αποφάσεις που έλαβε η ιταλική κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της πανδημίας Covid-19.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Κλείνουν όλες οι εκκλησίες της Επισκοπής της Ρώμης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.